lördag 10 januari 2009

...och julen varar fram till påska

Jotack alla goa bloggvänner,ska försöka vila foten,men det är svårt! Idag ska vi fira julafton igen! Jo,det är sant,om en stund åker vi hem till svägerskan med sillar och blommor! Hon missade den svenska julen i år,var istället i Sydafrika och hälsade på dottern! Så nu är vi hembjudna dit på julbord och allt som hör till den svenska julaftonen.Ska bli spännade att se om hon har fixat julgran? Och den andra dottern har kommit hem från Italien och vill fira svensk jul hon med!...Så vi är ett litet gäng :)
Själv har jag nyss vaknat efter en vaknatt! Ja,som sagt denna dygnsomställning när man är nattjobbare! Sov alldeles för länge igår,men det behövde jag nog med fot-elände och nackspärr. Somnande sen gott vid midnatt för att sen vakna vid 02.30 pip! Och då är det svårt att somna om,så det blev en kopp te och bokläsning fram till 05. Då kom sonen med kompisar hem! Suck...tog väl någon timme till innan jag somnade :)
Har tröstat mej med att beställa en resa till Grekland!!! Kunde inte hålla mej längre....men har ju några dagars betänketid...

5 kommentarer:

Anonym sa...

God Jul på dig då!!
Å vi åker också till Grekland i vår. Underbart!!!!!

imse sa...

Ja, när jag jobbade natt, var det aldrig någon ordning på mina sovtider.

Åka till Grekland! Så skönt! Var någonstans?

Storarvid sa...

Tänkte bara säga "Hej"
Vad trevligt med flera jular.
Även vi firar två. Vi har en Engelsman i släkten så vi har ofta jul både den 24:de och 25:te
Se till o vila foten nu....
Ha det bra

Lallis - liv och leverne sa...

God Jul:)
Kram Lallis

CharmKatti sa...

Ja man får väl säga god jul då!
Blir det ett nyårsfirande om en vecka oxå:-)