lördag 10 november 2018

Bohemian Rhapsody

Som ni kanske minns fick vi inte se filmen om Queen: "Bohemian Rhapsody" tidigare i veckan, då biografen var tvungen att utrymmas. Ikväll gjorde vi ett nytt försök. Började med middag på restaurang Drama, åt en ljuvlig toast skagen.

Sen var det dags....och vi höll tummarna hårt för att vi skulle få se hela filmen, och det fick vi!

Å vilken film! Jag blev helt tagen, trots att jag inte varit nåt stort fan av Queen, men jösses, deras musik känner man verkligen igen! På slutet känns det som man sitter/står med i publiken på Wembley under Live Aid galan 1985 och njuter av de berömda Queen låtarna! Både jag och maken var lyriska när vi gick ut från biografen. Jag ger den 5 av 5 stjärnor!

( har kontaktat SF och ska få kompensation i form av fyra biobiljetter eftersom vi inte fick se filmen tidigare i veckan)




Här ses originalet på Wembley stadium, och det ser nästan exakt ut så i filmen också, se och njut!!!!

4 kommentarer:

Ama de casa sa...

Den filmen vill jag som sagt absolut se! Älskar Queen och har gjort så i många år. Snacka om en grabb som hade pipa! :-)

Bra med kompensation också - nu kan ni lysa upp november med ett par trevliga filmer :-)

Ditte sa...

Vad fint att ni nu kunde få se filmen. Och bra med kompensation utan att ni kanske behövde "bråka". Perfekt att börja med en "toast Skagen" före filmen.
Filmen ska jag se när jag kommer hem. Har alltid gillat Queen.
Kram och trevlig söndag

Guldkryckan sa...

Skriver som jag skrev sist, tror jag, den måste vi se.
Osis med utrymningen där, vi hade en film för många herrans år sedan som gick sönder på biografen...vi delade upp oss och norpade åt oss en massa fribiljetter som de istället delade ut. ;)

BP sa...

Så skönt att ni äntligen fick se hela filmen plus får kompensation. Bingo ju!
För mig ät Queen Freddie Mercury. Vilken kille. Kommer aldrig glömma låten Barcelona som han sjöng tillsammans med Montserrat Caballé. Får än idag gåshud bara jag tänker på låten.