tisdag 20 november 2018

Gran Canaria dag 4

 Vilken lycka, idag sken solen från en klarblå himmel här ”hemma” i Playa Del Ingles. Började dagen med yoga utomhus, sen blev det sol och bad hela dagen. Tyvärr var det ingen bra dag för min man, han har legat i sängen hela dagen med magen i olag. Men nu framåt kvällen så följde han med till restaurangen där det var asiatiskt tema ( tyvärr är det inte makens favorit, men han hittade lite nudlar och vårrullar i alla fall). Till dessert åt jag lite lustiga frukter, men de smakade gott! . Nu hoppas vi att makens mage blir bättre och att vädret håller i sig!






6 kommentarer:

Ditte sa...

Skönt med sol för er på "hemmaplan" men trist att maken var "indisponerad", Lika bra att vila magen i form. Hoppas han är piggare i morgon.
Asiatisk mat tycker jag väldigt mycket om så detta hade passat mig perfekt.
Kul med lite exotiska frukter också.
Fina bilder .
Ha det fortsatt bra!

BP sa...

Hoppas verkligen att din stackars man snart återhämtar sig. Jag menar man vill ju inte vara sjuk under någon semester, än mindre under bara en vecka. Max otur för honom att det var soligt och fint idag också. Mera tur för soldiggaren Susjos såklart:-)
Helt underbara bilder från din dag vid poolen. Love it!

znogge sa...

Hoppas verkligen att makens mage har stabiliserat sig så att han också kan njuta av god mat och dryck. Det är trots allt en del av nöjet och dessutom vill man vara pigg. Ha det riktigt gott och njut av sol och värme!

Kram

Ama de casa sa...

Buffén var helt klart i min smak :-)

Håller tummarna för att magen är iordnings nu och att finvädret fortsätter :-)

Steve sa...

Yoga, sol och bad låter som en härlig kombination.

Susanne sa...

Härliga bilder och hoppas att din man mår bättre.