fredag 23 november 2018

Gran Canaria dag 7- sista dagen

Dagen började bra med en joggingtur och inget regn i sikte. Efter en ljuvlig frukost så var det solstolen som gällde denna sista dag, men så kom de gråa molnen och jag övertalade min man att solen sken mer i Amadores, hyrbilen hade vi ju kvar, så till sist fick jag med honom till Amadores i ett par timmar, där sken solen lite mer men det var en del moln även där. Sista kvällen blev det Prosecco på uteplatsen innan vi åt en ”sådär” god plankstek på restaurang Reno, som vi förut ätit mycket godare mat på. Skulle ha provat på ”El Duke” som låg i närheten och BP tipsat om! Nåväl, mätta blev vi, och gick vidare till Yumbo centrum för drinkar och date med några av mina ESC -vänner som också råkar vara här just nu, jättekul att ses! Vilken härlig sista dag vi fick på denna underbara ö!! Lägger in nån trevlig bild från damtoaletten vid en av barerna på Yumbo ( likadana bilder på herrtoa såklart då Yumbo centrum är ett ställe främst för gayfolket) . Kvällen avslutades med lite transvestit -shower innan vi sent omsider begav oss till hotellet, i morgon bitti ska vi ju åka hem!


















5 kommentarer:

Ama de casa sa...

Vad bra att ni fick en sån fin sista dag! Som sagt, ni fick verkligen en härlig vecka med tanke på hur prognosen såg ut innan :-)
Kul att träffa ESC-vänner där också - ibland är världen bra liten.

Så ni är alltså på väg hem nu då - ha en bra resa!
Kram

znogge sa...

Vilken härlig sista dag ni fick! Planksteken såg verkligen så delikat och maffig ut :D Hoppas ni får en behaglig hemresa!

Kram

Ami sa...

Vilken toppenkväll ni fick :)
Hoppas hemresan blir bra!
Kram

BP sa...

Vilken avslutning på semesterveckan, som ni verkligen gjorde det bästa av trots aningen dåligt väder. Maten såg fantastiskt god ut, och El Duke lär finnas kvar nästa år.
När jag kommenterar ditt inlägg har ni säkert varit hemma i Solna ett tag. Är glad att Stockholm välkomnade er med sol efter den aningen regniga veckan på Gran Canaria. Å väderprognosen för imorgon är också sol:-)

Ditte sa...

Vädret kan en ju inte påverka och lite sol, tonvikt på lite, fick ni sista dagen. Jättekul att träffa på ESC vänner här och en fartfylld kväll blev det säkert. "El Duke" har vi också testat och jag tror det är ett säkert kort. Men det stället lär finnas kvar. Kul att få se bilder både från dag och kväll.
Välkomna hem!
Kram!