lördag 17 november 2018

Gran Canaria!

 Så kom vi då väg i morse på utsatt tid, och fick höra att Ving ”subchartrat” ett annat plan med besättning för ett 70-tal passagerare ( de som inte förbeställt mat)...så alla kom iväg mot Gran Canaria idag. Jag somnade såklart en stund på planet, konstigt vore det annars eftersom jag varit vaken sen klockan 03! Resan ner gick bra, men sen blev vi lite otåliga då vi fick vänta på vårt bagage i två timmar! Vi landade kl.12.20 och var på hotellet vid halv fyra! Då spöregnade det, suck! Hotellet bjöd på lite vin, och det var ju trevligt i all bedrövelse. Nåväl, regnet slutade och lite klarnade det upp innan nästa mörka moln dök upp. Ikväll valde vi att äta buffén på hotellet, och blev positivt överraskade, den var supergod! Massor med god spansk ost, mycket god fisk bl.a svärdfisk, men det allra godaste var tonfisken, som jag njöt! Nu har vi bokat en bil för denna vecka, för ska det fortsätta regna så får vi väl åka på bilutflykter istället! Häpp!




8 kommentarer:

BP sa...

Välkommen till Gran Canaria! Å det gick ju bra det! Å väntan på bagaget "kompenserar" ju på något sätt för förseningen som ni slapp;-)

Mycket smart att hyra bil. Väderprognosen för hela Spanien och de spanska öarna ser ju verkligen inte så bra ut. Det visade du ju på appen.

Här kommer några tips vart ni kan åka:
Arguineguin och restaurang Apollo XI för en lunch. Mums tyckte vi.

Las Palmas är alltid värd en resa!

Åsså såklart favorestaurangen El Duke som ni troligen kan promenera till:
https://www.tripadvisor.com.ph/ShowUserReviews-g562819-d1000210-r154752089-El_Duke-Playa_del_Ingles_Maspalomas_Gran_Canaria_Canary_Islands.html

Tror jag tipsade även ifjol om några ställen. Så kanske den här gången ni kan testa;-)

Ama de casa sa...

Skönt att ni kom iväg som ni skulle, men jobbigt att behöva vänta på bagaget så himla länge!
Trist med vädret... Hoppas att prognoserna visar fel och att det skärper till sig. Bra att ni ändå har en plan B ifall vädret fortsätter att trilskas. GC är en väldigt vacker ö att åka runt på!

Ha det fortsatt bra :-)

FREEDOMtravel sa...

Jobbigt när det krånglar och tar tid ... Hoppas ni kan njuta ordentligt av vistelsen nu!

Ami sa...

Så skönt att ni är på plats, även om jag förstår att ni vill ha sol och värme. Men den kommer tillbaks :)
Kram

Guldkryckan sa...

Härligt med Gran Canaria, siktar på det nästa år.
Det enda jag inte gillar där är inflygningen med planet, den får de träna på lite bättre, kramade sönder armstödet där för två år sedan ;)
Ha det riktigt underbart nu :)

Geddfish ♥ sa...

Trevligt att hamna på GC igen!
Vädret, ja det verkar ostadigt i hela världen. Vi hade inte topp i Marocko, även om vi hade bra mycket bättre än de som var veckan innan.
Blås nu bort alla mörka moln och smutta på drinken, njut av god mat.
Varm kram!

Steve sa...

Bara njut!

Ditte sa...

Pust och stön...Men ni kom iväg tack och lov. Men varför behöva vänta två timmar på bagage. Märkligt! Nåja, vad göra?
Regn dessutom! Men fint med en lyckad middag på hotellet. Klart uppiggande.Skönt med bil och kunna ta er runt. Och det finns ju en hel del att se. Kanske tar ni en tur till Puerto del Mogan. Var där redan i början av 70-talet och då fanns det inga hotell där alls. Men solen kommer nog.
Håller tummarna. Önskar er en härlig vecka.
Kram!