torsdag 3 januari 2019

Natt nr 2

Natten gick fort, jag hade två patienter att ta hand om med min "uska", och se där...jag fick vara med och bistå vid ännu en härlig födsel strax innan det var dags att gå hem, en stor fin flicka såg dagens ljus, och det blev lite övertid för mej innan jag fick promenera den långa vägen tillbaka till omklädningsrummet och ta mej hem! Dagens foto i brist på annat, jag hoppas det inte är så illa ännu...haha!

8 kommentarer:

Mias Mix sa...

Länge sen nu... Hoppas det är bra med dig! Och god fortsättning på det nya året! Tur att det finns såna som ni som jobbar oberoende av vilken dag det är. Jag har jobbat många nyår och andra helger när jag jobbade som restaurangchef och det var så himla mysig stämning då.
Skrattar åt din bild :) Faktum är att min man såg en mamma med en baby i vagn och babyn hade mobilen framför sig med några hoppande gubbar. Det ska börjas i tid sa min man lite surt.. Ja hon är faktiskt 14 månader kontrar mamman. Precis som om det vore lagom ålder för att ha mobil!
Det ser likadant ut på vårt torg som i Falun. Granen blåste ner, som tur var inte på någon människa. Och i skogen ligger nyfallna träd lite överallt. Nästan lite läskigt att gå där.
Ha det gott!

Ditte sa...

Vad roligt att vara med när ett nytt liv ser dagens ljus. Eller kanske ljuset i mörkret. Nej, vi får hoppas att det ännu inte är så illa som på bilden.
Långa avstånd har ni men kanske kunde ni få elsparkcyklar....
Kram!

Ama de casa sa...

Härligt att du får fortsätta med det du vill och ska göra :-)

Haha! Skrattar åt bilden - nuförtiden umgås folk nästan mer via mobilerna än irl :-D

znogge sa...

Nej, så illa är det garanterat inte för lyckan att bli förälder är stor. Men det finns ett uns av sanning i det ändå när man ser en del föräldrar med sina barn.

Kram

Annette sa...

Litet sanning vet jag att det ligger i den bilden, tyvärr... Inte med bebisen och läsplattan, men med de vuxna som precis fått ett barn och sitter försjunkna i arbete på sin Ipad. Skönt att ni klarade er från stormen! Den var riktigt läskig att uppleva. Kram

BP sa...

Härligt med att du återigen fick vara en "riktig" barnmorska! Gillar bilden skarpt! Den är inte så långt från verkligheten faktiskt. Minns att min kompis dotter redan när hon var 6 månader lärde sig att spela spel på en iPad. Bra eller dåligt, tja, där går nog meningarna isär skulle jag tro.

Paula sa...

Hej och tack för förklaringen, nu fattar jag lite bättre den historien med körkort i Cornflakes-paket...
Så härligt med förlossningar där allt avlöper väl, de flesta gör förstås det i vårt land, men alltid finns ju en liten risk att något går på tok. Nu stundar åter en helg, snart får det vara färdigt med dem, jag blir alldeles dagvill!

Geddfish ♥ sa...

Underbart jobb du har, ni är sååå värdefulla, ni jordemödrar!
Tänk att mobilerna tagit så stor plats i våra liv! Jo, jag ser ju hur lilla Sally redan vid 10 månader har sträckt sig efter föräldrarnas mobiler, mer intressant är nya leksaker, konstigt?
Varm kram!