onsdag 30 januari 2019

Vinteronsdag

Benet känns bra, så jag kör IW ikväll. Sovit halva dagen, så nu är jag redo för två nattpass igen. Lägenheten städad ,och påbörjat shopping på mathem. Nu stressar jag strax iväg till jympan med tåget. Ute är det vinter, suck!

6 kommentarer:

Znogge sa...

Så skönt att benet är bättre men ta det försiktigt i halkan och kanske även på passet. Hoppas att kommande jobbnätter blir drägliga.

Kram

BP sa...

Härligt att höra att benet är bra igen! Hoppas du tog det lite försiktigt på IW passet.
Å visst sju minusgrader och snö. Det är vinter, helt klart!
Önskar dig en lugn och fin natt.

Ama de casa sa...

Skönt att benet är bra igen, men utsätt det inte för alltför stora påfrestningar såhär i början. Men det är väl ett råd som kom lite för sent, antar jag :-)

Hoppas natten var bra och att benet inte tog stryk av varken träningen eller nattpasset.

Ami sa...

Så skönt att benet känns bättre, men ta det försiktigt!
Kram

Susanne sa...

Skönt att benet mår bättre. Såg på SMHI att det ska komma ännu mer snö och jag som vill ha vår punkt.nu

Anni sa...

Undrar vad som hände med ditt ben, om det var som du trodde. Huvudsaken är såklart att det försvunnit nu! Jag skrollade neråt för att läsa om det, såg att du inte sett The Danish Girl - det ska du göra! En riktigt bra film där jag tyckte att Alicia gjorde den egentliga huvudrollen, Gerda Wegener. Men det är klart, det var ju historien om Einar/Lili som skulle sälja filmen antar jag. Om du vill kan du läsa vad jag skrev om den, jag hade dessutom nyligen sett flera av deras konstverk!
https://vardagsnjutning.blogspot.com/2016/04/the-real-danish-girl.html