torsdag 17 januari 2019

Torsdagsstädning...

I brist på nytagna foton så får det bli ett av modellfotona idag igen. Kände mej inte full så modellaktig idag när jag städade lägenheten i mjukisbyxor och en urtvättad t-shirt, besparar er en bild på detta! En ledig vecka går fort...redan torsdag!

7 kommentarer:

BP sa...

Hahaha snygging:-) Klart du inte städade lägenheten med dessa kläder. Gjorde ungefär samma sak som du - tog delar av lägenheten och städade. Det värsta under den här årstiden är ju att när väl solen kommer fram så ser man all skit på golvet och möblerna. Ingen vacker syn, och jag blundar för det mesta. Men hellre städa än att bryta lårbenshalsen, eller hur;-)

Svar: Japp jag vet hur man byter header (tror jag i alla fall). Gå in på "Layout", scrolla ned lite och gå in i "header". Välj "Redigera" och ta bort bilden. Sedan ersätter du den gamla med den nya bilden.
Nu är ju din nuvarande bild väldigt bra och glamorös, så du kanske inte vill byta. Men om du vill att jag anpassar bilden du vill ha istället i Photoshop, så är det bara att mejla fotot. Favikonen kan jag också göra åt dig - om du vill alltså. Det tar inte många minuter.

http://kraka.moah.se sa...

Visst gör den. En ledig vecka känns som en dag och vips är den puts väck.

Znogge sa...

Var sak har sin tid och vem känner sig som en modell när man städar ;-)

God morgon och ha en bra fredag!

Geddfish ♥ sa...

Gomorron, här har det blivit fredag och jag åker till Stockholm frampå dagen här. Mello är ju i Lidköping, det var den för nåt år sen också. Kanske kan vinka till varann, hihi.
Snygging på fotot, där... Min Sarah tog såna foton för några år sen, fantastiska.
Ha en fin helg, kram!

Ama de casa sa...

Supersnygg bild igen! Fast jag skulle gärna se den där städbilden också :-D

Här har det redan hunnit bli fredag - ha en fin sån! :-)

Paula sa...

Här blir det också städning idag, ska samla ihop en kattpäls eller två som ligger omkring på golven i små tussar. Självklart är det den svarta katten som fäller mest..
Pogonofobi är fobi för skägg, de andra kan jag inte ens uttala! Trevlig fredag

Ditte sa...

Och jag som trodde att du städade i denna klädsel...Nej,då! Inte alls.
För egen del halkade jag ut på stan igen, nu fredag, och överlät det mesta av städningen till maken. Men badrummet ska jag förbarma mig över i helgen.
Ja, torsdag var det igår och idag fredag. Snabbt går det och extra fort när en är ledig. Och det är jag ju nästan alltid...
Kram!