torsdag 9 juli 2020

Semester dag 14

 Facebook påminner om denna dag år 2014, då var vi på den grekiska ön Kefalonia och besökte denna fantastiska underjordiska sjö som rinner genom en grotta vars tak har rasat in och låter solens strålar lysa upp vattnet på ett alldeles extraordinärt sätt. Sjön heter Melissanisjön, väl värd att besöka om man är på Kefalonia.
 Trött men nöjd efter morgonens joggingtur, fick till en animation igen, ni ser hur jag flämtar va?
 Jamen nu har jag övertalat min man om att vi blir ägare till en av hans systerdotters kattungar, den ungen som jag hjälpte till världen, självklart borde hon bli vår! Å jag fyller ju jämnt snart och allt, så kan det passa bättre? Fick dessa bilder på henne idag, är hon inte bedårande?

Kan inte se mig mätt på henne!

Orsakullan undrar idag: Jag dricker allra helst...
Ett gott rödvin alla gånger!
När det är väldigt varmt så smakar en kall öl gott.
På morgonen vill jag ha en kopp svart kaffe.
På natten när jag jobbar så köper jag Pepsi Max i convini- apparaten.

8 kommentarer:

Ditte sa...

Kul att bli påmind om gamla semstrar. Känner igen den här underjordiska sjön på Kefalonia och har varit där. Minnesvärt. Och väldigt vackert.
Åh, så roligt att du blivit med kattunge- Helt bedårande är den. Och
extra roligt att det var den du hjälpte till världen.
Visst ser jag att du andas på bilden. Himla rolig effekt.
Kramar!
Ha det fortsatt bra.

BP sa...

Den här sommaren är varje semesterminne mera än välkommet kan jag säga.
Flåsa - hahaha:-) Du flämtar en aning;-)
Visste väl att du skulle lyckas övertala din man, och att det just blev den här söta tjejen, ja det sa jag ju från början. Hon är verkligen söt. Har du funderat på ett namn än, eller har mannens systerdotter redan döpt henne?
Tycker hon ser ut som en Molly;-)
Vad gäller dryck är vi rörande överens, fast jag väljer vitt vin:-)

Paula sa...

Men så kul, maken föll som en fura! Grattis till nyförvärvet, man mår ju så mycket bättre med djur! Kramen

Ama de casa sa...

Men vad roligt! Stort GRATTIS!!! Det är verkligen inte dumt att nolla i vissa lägen :-D Sååå himla fin och dessutom har ni ju redan ett speciellt band :-)

Ha en härlig dag!

Znogge sa...

Så bra att maken har låtit sig övertalas av dig. I vissa lägen är det perfekt att nolla. Jag fick Miss T när jag gjorde det. Den lilla du hjälpte till världen är ljuvligt söt och ni har verkligen ett band mellan er redan.

Kram

Orsakullan som blev mamma vid 20 – Dalaliv, finporslin & pudelliv! sa...

Men det är väl självklart att hon skulle till er! Hon är absolut bedårande och sedan tänk så fint att du som barnmorska fått vara med och förlösa din alldeles egna kattunge?! Dina händer kan verkligen föra liv till jorden <3.

Anki sa...

Såklart måst hon bli din! Grattis! Hon är ljuvlig!
Kram

Paula sa...

Men oh, läser allt men, sen kommer kattungen, och jag glömmer allt jag läst! För denna bedårande lilla varelse som kommer att få så mycket kärlek hemma hos er. Närflyttar hon hem till er? Tolv veckor ska dom visst vara, mycket äldre än hundvalpar..,.
Och vilket trevlig umgänge med barnen! barn och barn...
men du fattar.
Visst är det kul med gamla minnen som poppar upp i facebook och på bloggen, jag som har så dåligt minne tycker det är toppen! Vilket turkosa vatten...
Kram