torsdag 30 juli 2020

Torsdag och jobb igen

 ...men hade en hel del ärenden att göra, så tog cykeln ner till MoS innan regnet kom. Var in på Stadium och handlade present till yngsta sonen som fyller år på lördag, betalade och gick ut därifrån,döm om min förvåning att kvar på armen hade jag en tröja med galge och allt som jag inte betalat för, och inget larm gick när jag gick ut! Jag gick genast in igen och lämnade tillbaka tröjan, jösses vad förvirrad jag kände mej?!
 Hann som sagt hem innan det började spöregna, med styret fullt med påsar, hade hämtat paket också i närheten av MoS också och handlat på ICA. Skönt att krypa upp i soffan och äta mellanmål med färska bär.
Schlagerkompisen la upp lite minnen på facebook från tidigare Schlagerpride-kvällar. Man får leva på minnena i år.
Nu stundar två nattpass på jobbet igen...

Orsakullan undrar idag : Använder du dig av makeup?
Jajamensan, är extra förtjust i läppstift! ;-D

9 kommentarer:

Geddfish ♥ sa...

Ja, man kan röra till det. Tänk när en kompis handlat en top på Kapp-Ahl och de glömde ta bort larmet och inget hördes förrän vi gick in på Intersport, där larmade det!!
Du är så fin i makeup. Jag målade mig förr, men det var längesen. Min bästa vän Carina målar sig JÄTTEmycket, men nu har hon fått bältros i ansiktet, så det är nog pausat nu.

Kram!

BP sa...

Vilken tur du hade att inte larmet gick igång på Stadium. Tänk så pinsamt det hade varit med väktare/polis och en misstanke om snatteri. Puuuuuh, tack och lov att du klarade dig.
Japp, du och dina schlagerkompisar får verkligen leva på minnen i år. Och inte bara ni utan i stort sett hela samhället.
Bara två nätter den här gången, då är du åtminstone ledig på söndag.
Har faktiskt aldrig tänkt på att du använder läppstift eller annan makeup heller för den delen. Så du måste lägga upp en perfekt och diskret makeup. Sånt gillar jag.

PS. Tusen tack för ditt svar på de läckra tajtsen:-) DS.

Paula sa...

Så mycket spännande grejer du har i din mellis, jag känner bara igen bären!
Förstår att det kändes pinsamt att stå där med ett obetalt plagg på armen, haha
Så det blev jobbdags,,igen, jag ska stå på vår loppis imorgon, skoj bara jag slipper tjata och gnata..

Ditte sa...

Jätteroligt att se lite från schlagerpride. Var länge sedan jag var på plats.Och i år blir det ju ingen och ingen parad heller. Jag har nog sett den sedan början av 2000-talet.
Tur på Stadium att inget larm gick. Puh!
Önskar dig en ok. natt.
Kram

znogge sa...

Som det kan bli men det måste ha varit skönt att larmet inte gick. Man känner sig så dum om något skulle hända när det var helt oavsiktligt! Minns när min lillasyster gömde fyra par morgonskor i sin sittvagn...

I år blir inget som det ska men vi får blicka bakåt och se framåt!

Kram

Anki sa...

Tur att tröjan inte var larmad ... förstår di obehagliga könsa, men det är sånt som kan hända. Ditt mellanmål ser mumsigt ut!
Kul med minnen - hoppas nästa år blir bättre för alla schlagerfantaster!
Hoppas natten inte var alltför kaotisk ... ha en bra dag, men sov lite först!
Kram

Ama de casa sa...

Det sägs ju att tillfället gör tjuven, men ibland vet tjuven inte ens om det.
Jag råkade av misstag få med mig en tablettask i fickan en gång när jag var liten. Hade lagt den där för att fortsätta att tjata på mamma om att få den när vi var i affären.
När jag upptäckte den efter hemkomsten grät jag floder och tvingade mamma att ringa och be dom skriva upp den (vi betalade månadsvis på den tiden och dom skrev upp det vi handlat vartefter i en bok i affären). Till slut gjorde hon det och jag kunde andas ut. Fast såhär i efterhand undrar jag om mamma verkligen hade nån på tråden då när hon ringde ;-) Ooops! Där for jag iväg i nostalgi - sorry!

Visst får vi leva på minnen av mycket i dessa dagar. Det har blivit en mycket underlig värld...

Hoppas natten har varit lugn!

Tove Olberg sa...

Kan förstå känslan där när du upptäckte tröjan på armen. Bilden med fontänen är superläcker!
Gött i skålen har du, strör du kanel över?
Ja, då har du gjort ett jobbpass nu och ett kvar. I Norge när en går på sitt arbetspass säger en god vakt :-)
Kram

Anni sa...

Nog undrar man vad kassörskan gjorde när hon tog betalt och inte brydde sig om att du hade fler plagg på armen? Skönt att fler än jag är så där charmigt (?) förvirrade ...