lördag 9 september 2023

Förkylt!


 Jag hade sett fram emot den här kvällen, och handlade massor av mat igår. Idag skulle vi fira äldsta sonens födelsedag i efterskott,  få träffa våra pojkar med flickvänner och såklart lilla Samuel, som varit sjuk efter att han börjat på förskolan, men är just frisk igen. Men redan igår kväll så kände jag att jag hade ont i halsen...och inte var det bättre idag, så vi fick ställa in kvällens middag, jag vill ju inte smitta ner Samuel och de andra!  Vi får försöka hitta en ny dag att fira på, kan var svårt med tanke på mitt och min mans galna scheman...vi jobbar ju på helgerna också! Nåja, den som väntar på något gott!

6 kommentarer:

znogge sa...

Hur väl känner jag inte igen det där! Det är så tråkigt när man behöver ställa in men ibland har man inget val. Hoppas att du kryar på dig snabbt.

Kram

Ditte sa...

Så trist! Verkligen! Hoppas du snart kryar på dig. Och med era olika scheman är det ju extra knepigt att få till det.
Många tankar till dig.
Varm kram-
Skylten i inlägget är så fin och talande.

BP sa...

Ledsen för din skull! Tänk - hade det varit innan pandemin, så hade man inte alls ställt in festligheterna. Men om vi har lärt oss nåt under Covid-åren så är det att man INTE umgås när man är förkyld. Ja, inte åker man till jobbet heller...
Många krya-på-dig-kramar:-)

Carita Liljendahl sa...

Usch, så tråkigt! Men sånt händer, och det är klokt att tänka på andra och inte bara på sig själv, fastän det hade varit hur kul som helst att ses. Det går nya tåg.
Krya på dig 🙏❤

Anna i Portugal sa...

Vad tråkigt, hoppas ni får ihop det snart igen och att du kryar på dig!

Guldkryckan sa...

Oerhört trist, men nu får du krya på dig iallafall, hoppas ni kan träffas inom en snart framtid.

Ta hand om dig.