onsdag 20 september 2023

Mellostäderna 2024 är släppta

Måste ju visa gårdagens regnbåge som jag fick med på bild.
 
Kan knappt fatta att jag blev ledig idag från jobbet bara så där. Hann med att både städa lägenheten och gå på en promenad idag, nu  börjar hösten synas på träden som gulnar. Men varmt i luften, ännu varmare i södra Sverige, och snö uppe i Kiruna! 
Så blev det idag klart vilka städer som Melodifestivalen kommer till nästa år, tyvärr ingen stad i norra Sverige, de arenorna var visst upptagna av andra evenemang. Vi har ju varit i alla dessa städer som det nu blev nästa år, så vi väljer att än en gång gästa härliga Göteborg!

9 kommentarer:

BP sa...

Vilken bild! Fantastiskt fint. Älskar regnbågar och regnbågsfärger och vad de står för.
Ja, du och schlagerkompisen har ju varit i de flesta svenska städer tack vare mellon. Å Göteborg är aldrig fel. Trevliga människor och ett roligt uteliv - jag menar jämfört med till exempel Eskilstuna;-)

Det blev ju riktigt soligt efter klockan 14 idag. Det regnade som bara den i natt. Storma gjorde det också, men det ordnade upp sig:-)

Ditte sa...

Jättefin bild på gårdagens vackra regnbåge.
Och visst kan kan tänka mig att det var fint med en ledig dag som kom oväntat. En skön dag blev det. Och visst är det fortfarande fint med grönskan även om ett och annat gult löv dykt upp.
Kul med mellostäderna. Lite synd att norra delen av landet inte finns med. Men att alla städer skulle vara upptagna känns lite långsökt...
Kul för er med en tur till Göteborg.
Kram och trevlig kväll.

Anonym sa...

Vilken vacker regnbåge!
Kan tänka mig att det var skönt med en ledig dag så där lite oväntat. Smidigt att få städat också.
Då är ni i full gång med planeringen!
Kram
Znogge

Paula sa...

Riktigt så var det inte, att arenorna var upptagna, hörde på radion idag att platser som tidigare varit med och fått beröm inte ens fanns med på listan. Tycker det är jättesurt, att utesluta halva landet. Men, det berör mig inte så mycket egentligen, är ju inte lika schlagerfrälst som du!
Vilken maffig regnbåge, du önskade väl något?
Jag såg en igår på willysparkeringen, plockade fram kameran och knäppte. Då kom det fram en man som frågade om jag möjligen sett någon som rammat hans bil, men det hade jag ju inte! Tyckte så synd om honom, komma till parkerade bilen och upptäcka fula märken längs hela sidan på bilen...
Kram

Anna i Portugal sa...

Trist att de inte lägger en deltävling i norra Sverige. Förstår av Paula att det inte var upptaget överallt. Oavsett.. .trist är det. Men kul att ni har en anledning att igen besöka Göteborg, där trivs ju jag!

LillaSyster sa...

Då har du något att se framemot =)

Annika sa...

Regnbågar är ju så vackra, och alla helst när de fastnar så där bra på bild.
KUL med mello, men ja synd att de inte alls är norröver. Jättetrist, det det skulle nog vara bar om iaf en av deltävlingarna gick i norrland ngnstans.
Jag kommer säkert att vara hemma vid finalen i mars.
Kramar!

femfemman sa...

Funderwar på om jag ska våga mig på ESC-finalen i Malmö. Har ju husrum och övernattning hos dottern. Men antagligen fegar jag ur... Kram

Paula sa...

Lite märkligt för jag hörde på radion att arenor där mellon tidigare gått av stapeln längre norrut var lediga och hade fått mycket beröm för tidigare arrangemang men inte blivit tillfrågade i år...det tycker jag är trist. För man kan ju inte bara strunta i halva landet! Hihi
Du fick en maffigare bild på regnbågen än jag!