torsdag 28 september 2023

Oppenheimer

Så skönt att få sova i natt, vaknade dock tidigt. Men vilken underbar dag, det blev en joggingtur i sakta mak i sommarvärmen i kortbyxor och t-shirt! 
En tidig middag på Restaurang Drama på MoS, min man beställde en Bruschetta till förrätt, som vi fick dela på ,den var så stor!
Grillad havsabborre, palsternackspuré, pak choi, vitvinssås, örtolja, forellrom och krasse smakade väldigt gott.
Sen var det dags för bio och den tre timmar långa filmen "Oppenheimer" som två av mina kollegor pratade så varmt om. Min man vill ju se den, och jag blev nyfiken. Om jag tyckte den var bra? Om jag säger att jag somnade en stund så förstår ni, nej, det var inte en Susjos-film. Min man tyckte den var väldigt bra. Ack ja, det blir inte alltid som man tänkt sig! Som tur var satt vi i VIP-salongen och kunde dricka ett glas vin i sköna soffor medans filmen pågick!





 

6 kommentarer:

BP sa...

Hahaha! Säger bara maten - herreguuuuuuuu så gott! Gimme, gimme, gimme!

Vad gäller filmen så verkar ni två har samma "relation" till filmer som jag och min man hade. Han gillade inte mina filmer och jag klarade inte av hans heller - hahaha:-)

Men jag kunde ju inte skylla på nattjobb när jag slocknade;-)

Linköping sa...

Då ska jag försöka förhala så att vi kan se filmen hemma istället. För då kan ju jag gå därifrån eller sova på soffan, låter inte som min film heller. Men maten! Love it =) Trevlig helg!

Anna i Portugal sa...

Vilken skön kväll och att sitta och sippa på vin samtidigt som en kollar på bio är ju roligt, visste inte en kunde göra det :) Vi har ju egen biosalong så här blir det både vin och annat till filmerna (som ju dock inte är dagsfärska).

Annika sa...

Maten!! SÅÅÅÅ GOD!!!
Den skulle jag kunna äta just precis nu, mims så god!!

Oppenheimer ja, har inte sett den. Tror inte jag vill heller. Min man tyckte mkt om den.

Men Sus, du måste se Barbie. den klådde ändå Oppenheimer i somras på biotippen världen över vecka efter vecka. DET är en film du skulle älska, med ett starkt feministiskt budskap!
Vet att du skulle älska den!

Kramar och trevlig helg!!

Guldkryckan sa...

Har funderat på den filmen också, blir nog att jag kikar på den ändå.
Man kan inte gilla allt i filmväg, så är det ju.

Ha nu en fin kväll.

Ditte sa...

Visst var det en skön dag!
Bra med en god middag innan filmen. Jag har sett den och tyckte den var bra men alltför lång. Förstår att du nickade till. Och att se film på bio är ju en helt annan upplevelse än att se en film hemma. Absolut! Och trevligt med VIP salong och ett glas vi.
(Att se film hemma är ju på ett helt annat sätt...)
Kram