lördag 16 september 2023

Lördagsjobb

Idag blev det en lååång sovmorgon, vaknade 11.30, mycket bra- för inte är jag ledig hela helgen inte, nej nu stundar två nattpass på jobbet igen. Jag har i september och även i oktober lagt ett schema med max 2 nätter på raken, istället för 3 nattpass , sover lite bättre då, men istället blir det inte några långa ledigheter mellan varven. Vi får se hur det går! Det blev frukost brunch på balkongen.
Hann med en promenad nere vid Brunnsviken och träffade på delar av svanfamiljen. Min man, som också jobbar i helgen, men är ledig ikväll, han har åkt in till Mosebacke för att se och lyssna på Eric Gadd, men det hinner jag inte med!
 

9 kommentarer:

femfemman sa...

Härligt med balkonghäng. Här var det fint på förmiddagen. Nu är det tyvärr mulet igen. Men man får njuta av det man kan, så här års. Kram

J. S. Vila sa...

Really beautiful photographs of the line of ducks in the river. Is so good to live near this beautiful places.

BP sa...

Absolut kul att testa två-nätters-schema. Trodde inte att det var ni barnmorskor som fick lägga sina egna scheman. Var helt säker på att det var "avdelningschefen".
Sömn är ju egentligen det viktigaste när man jobbar skift. Det går ju inte att befinna sig i en dvala efter tre jobbnätter, även om man är långledigt.
Hoppas det nya schemat funkar för dig.
Önskar dig en dräglig natt!

znogge sa...

Det låter som en bra idé att kunna testa ett tvånätters schema och utvärdera hur det fungerar. Har man inte provat så vet man inte. Sömnen är viktig och extra viktig när man arbetar natt skulle jag vilja säga.

Önskar dig en bra arbetsnatt nu!

Kram

Ditte sa...

Bra att du testar med två nätter på rad för sömnen är ju viktig. Blir det inte ok så kan du kanske byta tillbaka.
Aha, var det i kväll Erik Gadd var på Mosebacke. Missat det. Var på konserten vid slottet.
Skönt med en promenad och skönt väder var det ju.
Önskar dig en lugn jobbnatt.
Kram

Anna i Portugal sa...

Hoppas det funkar bättre med 2-nätters pass istället. Mysigt att svanfamiljen hälsar på dig varje gång du är där. Önskar dig en skön söndag!

Anonym sa...

Men så lyxigt med en lång sovmorgon, jag skulle behöva sova ut men känns inte som att jag för till det tyvärr.

Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv sa...

Det var jag som skrev om sovmorgon!

Guldkryckan sa...

Jo, det gäller ju verkligen att lägga upp sina scheman så att det fungerar bäst, inte alltid så lätt men bra när det går att göra så.
Fina svanfamiljen där, fin bild. :)

Ha det bäst.