onsdag 25 februari 2009

En man av folket

Läste om Daniel Westling i går,av olika anledningar var han ju aktuell. Det slog mej då hur lika vi var han och jag!
Vi har båda läst social linje på gymnasiet i Sandviken. Han har spelat hockey i Hofors HC,njae det har ju inte jag,men jag har bott i Hofors!
Han har gått en friskvårdsutbildning på Lillsveds idrottsfolkhögskola,det har jag också (min ledarutbildning i F&S). Och jag är en kvinna av folket,men sen slutar likheterna...jag är inte skriven på Drottningholms slott,och jag kommer inte att få kalla mej prinsessa!
Men äntligen får Ockelbo sonen sin prinsessa! Lyckönskningar till dem båda!

Idag ska jag baka semlor och ladda inför två nya nattpass...

ABBA- Dancing Queen 1976

4 kommentarer:

Katinka sa...

Visst är det roligt för Victoria och Daniel! Verkligen på tiden tycker man.

Och nej, Manolosen fick inte följa med igår heller tyvärr. De har 7 cm klack och eftersom det var jobb igår vill man inte spä på sitt vinglande av fel anledning så att säga. I ärlighetens namn bor de mest i garderoben och har inte varit på promenad sedan i somras...

imse sa...

Han duger bra. Hederlig och rejäl på nåt sätt.

Kram

Popprinsessan sa...

Det var väl på tiden! Tycker bara att det är lite löjligt att man trissar upp det här med vilka som godkände det hela osv. Vem fasen bryr sig? Låt dem bara gifta sig!

Anni sa...

Vad kul att du ska få se premiären av De tre musketörerna! En helt underbart vansinnig föreställning - inte lika stark som Djungelboken, men galnare än En midsommarnattsdröm. Hela vägen hem gick dottern och jag och bara sa "Ojojoj".

Cabaret var väldigt tam i jämförelse. Borde sett dem i omvänd ordning. Sven Wollter var inte med utan Lars Lind spelade hans roll.