onsdag 11 februari 2009

Startfältet i Skellefteå

Ja,vad ska man tro om startfältet i Skellefteå? Man har ju inte hört låtarna än,och mycket kan gå fel...skrällar blir det!
Men ett hett tips inför Lördag är (innan jag hört låtarna!)Till Globen:
Lili&Susie
Måns Z (Jodå,vi såg han live i Örnsköldsvik 2007 ,då han gick vidare till final :"Cara Mia" !)
Och till andra chansen vad ska vi tippa där?....Jennifer Brown och Amy Diamond kanske?

Idag måste jag ut i ärenden igen,men foten känns en aning bättre,det var bra med vila igår...ska försöka att ta det lugnt idag med. Dax att åka till Vällingby...

Nostalgi: Minns ni svenska vinnaren 1975 ? Lasse Berghagens "Jennie Jennie",Björn Skifs hamnade så långt ner som 5:e plats med sin :" Michelangelo"...

3 kommentarer:

Katinka sa...

Håll ställningarna i Skellefteås Melodifestival åt mig också! Ligger här och skakar i feber och blev så innerligt glad åt din fina kommentar. Kram på dig!

Anni sa...

Kul att du hittade till mig också, jag har nog sett att du finns här.
Undrar om du fattat vem jag är? Vill dock inte att du skriker ut det nick du känner till från det andra stället i min blogg ;-)

Men tänk choklaaaaad...

Caty sa...

Hej
Hittade till din blogg via Popprinsessan. Jag är också schlagerälskare, medlem i Melodifestivalklubben. Är du det också?
Vad kul att få åka till Melodifestivalen i Skellefteå på lördag! Mina tips utan att ha hört låtarna:Måns går nog till final med Lili o Susie och Amy Diamond . HEAT som en outsider, lite 80-talshårdrock är aldrig fel. Markoolio kan bli farlig.
Jag åker till tävlingarna i Malmö och Norrköping. Ser jag fram emot!