måndag 14 januari 2019

Måndagsfeeling

Så är jobbhelgen över, och det har varit en väldigt lugn helg! I natt så skulle jag vara "på golvet" och stod på tur att få ta emot en födande, men se, ingen kom in på hela natten! Helt otroligt! Men det var bara att tacka för en lugn natt, det är ju mer ovanligt än vanligt. Kunde åka hem lite tidigare och sova,och det passade ju bra då jag skulle upp och pigga på mej inför kvällens jympapass. Var ändå bra seg när jag åkte till Friskis, men som vanligt fick jag en endorfinkick som heter duga, underbart!!! Nu stundar en ledig vecka, med lite överraskningar i slutet av veckan!

6 kommentarer:

BP sa...

Alltså det måste ju ha varit första gången sedan jag började följa din blogg, vilket jag ju ha gjort i många år, att du hade en så händelselös natt. Drar helt enkelt slutsatsen att det är få bebisar som görs under april månad (om jag nu har räknat rätt alltså). Lite förvånande, då förra årets april månad var ganska kall och ruggig. Å då förväntar jag mig mera... ja, du vet vad jag menar;-)
Njut av din ledighet nu!

dianasdrömmar sa...

Oj, kors i taket :) kram

Znooge sa...

Det lät nästan overkligt med en så lugn natt men det var väl bara att tacka och ta emot!

Kram

Ama de casa sa...

Ojsan... Verkligen ovanligt - har väl aldrig hänt förut att det inte har kommit in nån alls, eller? Skönt med en sån lugn natt i alla fall :-)
Ha en riktigt härlig ledighet nu!

PS: Det där med "endorfiner" tror jag bara är nåt sorts hittepå... ;-) :-D

Steve sa...

Njut av din lediga vecka!

Ditte sa...

En lugn natt? Verkligen ovanligt kan jag förstå. Och dig så väl förunnat.
Kul med extra energi från gympan och det fick säkert även de som var med också.
Skönt nu med en veckas ledighet och med lite kommande trevligheter.
Kram!