onsdag 23 januari 2019

Tacksam trött onsdag

Ännu en lagom natt på jobbet, fick vara "på golvet" i natt, men fick ingen förlossning så klart.
Hem och sov, och hade väldigt svårt att vakna idag, försov mig helt enkelt! Maken kom in och väckte mej så jag hann äta lite "frukost" innan jag tog bilen till Friskis. Kände mej mycket nyvaken när jag gick in i salen för att köra mitt IW-pass, och förstås var det flera än vanligt som stod där på sina crosstrainers och väntade. Passet blev fantastiskt, och snacka om ett skönt välbefinnande efteråt!
Inte blev jag mindre glad när jag kom hem och fick middagen serverad av maken! Han vet vad jag gillar! Lite irriterande är att jag på min enda egentliga lediga dag (i morgon )denna vecka är tvungen att vara med på en utbildningsdag på jobbet! Från klockan 07.45 till 16 ! Hur ska jag komma upp i morgon bitti???

6 kommentarer:

Geddfish ♥ sa...

Livet är tufft ibland, men tröste dig med att du lever friskt och sunt och har kärleken!
Kram

BP sa...

Kan inte låta bli att skratta här. Makens mat till dig är vad vi åt igår. En favo här också. Så enkel, så lätt och man slipper att "före och efter";-)

Härligt att passet piggade upp dig, men du funar ju så;-)

Tycker det ät människoplågeri för er "nattarbetare" att tvinga er till utbildning "mitt i natten" - för er som jobbar skift alltså. Du kanske kan bi förkylt tills imorgon bitti;-)

Znogge sa...

Surt att det ska vara utbildning på din lediga dag. Under vårterminen har jag en del extrainsatta möten på grund av nationella prov och annat. Självklart har de hamnat på onsdagar som är en kort dag. Visst får jag koma ut men frågan är när det ska hinnas med...

Kram och ha en bra "ledig dag"!

Ama de casa sa...

Håller med BP - det är människoplågeri det där med utbildningen på den enda lediga dag!

Nu blev jag väldigt sugen på sushi... :-)

Ami sa...

Inte kul att du behöver gå på utbildning på din enda lediga dag :( Men hoppas det blir bra i alla fall. Och vilken snäll make du har som fixade mat när du kom hem!
Kram

Ditte sa...

Kul att gympasset blev så uppskattat men så är det ju du som har det ocskå. Och du vaknade ju till på kuppen. Sushi är alltid rätt och fungerar när som.
Vad gäller utbildning för er nattarbetare borde det inte få förekomma på detta sätt. Kan inte sådant förhandlas bort. Ja, inte utbildning men tiden den läggs på.
Hoppas du höll dig vaken.
kram!