lördag 5 oktober 2019

Bröllop på gång!

Tiden rusar fram, snart dags för gay-bröllop på Irland! Var tvungen att kolla upp vart nånstans vi egentligen ska, vi ska bo på hotellet där bröllopet äger rum, och som ni ser, väääldigt långt upp i norr!

Men med en fin utsikt ser det ut som....
Vilken spännande helg vi har framför oss!
Natten på jobbet började lite stökigt som vanligt med alldeles för många patienter, och alldeles för få rum. Vi fick överbelägga direkt på våra två små "bb-avdelningar" , och det var räddningen. En patient hänvisade vi till Södertälje. Så klarade vi biffen även denna natt. Snart dags för natt nr 2...

8 kommentarer:

BP sa...

Guuuu så skoj att ni har bestämt er för att åka till killarnas bröllop. Vilken grej! Ja, bäst att ni kollar upp hur ni ska komma till hotellet. Det ligger ju en bit från Dublin, men det ordnar sig nog. Ska bli hur kul som helst att läsa om resan och bröllopet.
Önskar dig ytterligare en hyfsad natt.

Geddfish ♥ sa...

Vilken häftig resa som väntar er! På alla sätt och vis!
Önskar dig en lagom arbetsnatt. Kram!

Ditte sa...

Jätteroligt att ni åker till Irland på bröllop! Vilken upplevelse! Hoppas att vi också får följa med.
Kram!

Ama de casa sa...

Men så spännande med ett bröllop på Nordirland! Vi var där för några år sen och det fanns väldigt mycket att kolla in där, även om vi inte såg nåt bröllop :-)

Hoppas att även denna natt är hyfsat lugn!

Ama de casa sa...

Oj. Nu tittade jag närmare och det är ju inte i Nordirland utan på Irland som bröllopet kommer att stå. Blir nog helt fantastiskt i alla fall :-)

Znogge sa...

Vilken härlig resa som väntar! Irland är fantastiskt så i kombination med bröllop kan det inte bli fel :D

Kram

http://kraka.moah.se sa...

Så nice med bröllop!

Jobbigt när det är fullt redan då man börjar sitt pass. Hoppas det är bättre inatt. Själv är jag ledig och jobbar först på torsdag. Men jag ska väl plugga egentligen så ledig är väl att ta i...
Kram

Susanne sa...

Härligt med bröllop <3