torsdag 10 oktober 2019

Irland


 Blogga från mobilen är inte lätt, ser att bilderna kommer i fel ordning. Vi har i alla fall idag flugit via London till Belfast. Där blev vi hämtade med en minibuss och åkte vidare till norra Irland som tog ett par timmar till. ( jobbigt med vänstertrafiken...tur vi slapp köra). Nu har vi hamnat i världens ände känns det som, och vi är mållösa! Ett fantastiskt hotell med en utsikt utöver det vanliga! Vårt bröllopspar tog emot oss med öppna armar. 150 bröllopsgäster har ätit en god irländsk buffé middag, druckit gott och lyssnat till irländsk livemusik. Har fått ett fantastiskt schema över helgen, vi bara gapar av förvåning. Har förstått att de tycker vi är väldigt exotiska för att vi kommer från Sverige, och ändå har vi träffat på amerikaner här ikväll.
7 kommentarer:

BP sa...

WOW! Det är ju upplagt för en riktig irländsk party hela helgen lång! 150 gäster - WOW! Helt fantastiskt! Är så glad att ni bestämde er för att åka på John och Kevins bröllop.

Ditte sa...

Vilken upplevelse! Och fint att ni är på plats efter en "lång" resa. Det kommer att bli en helg ni verkligen kommer att minnas. Så roligt! Säger som BP att det var kil att ni bestämde er för att åka. Och du! Vilket läckert hotellrum!
Kram

FREEDOMtravel sa...

Åh fina Irland! Och vilken upplevelse! Härligt! :)

Mias Mix sa...

Åh vad roligt! Bröllop är ju alltid lite extra speciellt och att dessutom få uppleva det på Irland. Njut!

Znogge sa...

Vilken härlig upplevelse och så roligt att få vara med på detta bröllop!

Kram

Ama de casa sa...

Vilken fantastisk start på firandet! :-)
Vänstertrafik är inte att leka med, bäst att bara åka i den, att "köra" är jobbigt. (Jag hjälper ju alltid till med körningen... ;-) )
Kram!

Paula sa...

Wow wow wow, läser vidare...