onsdag 16 oktober 2019

Lite ABBA en onsdag

Hamnade framför programmet "Det svenska popundret" på svt ikväll , som handlar om hur Sverige blev världsmästare i pop, såklart en hel del musik med ABBA, och jag njöt varje sekund. Såklart har vi sjungit lite ABBA i helgen också, "Waterloo" och "Mamma Mia" känner ju irländare och engelsmännen igen!


Vaknade med halsont, som i alla fall går över med Ipren. Men har vilat mest hela dagen och laddade för kvällens IW -PASS på Friskis, ja, jag vet borde kanske ha låtit bli, men kände att jag trots allt kunde köra passet ikväll, tog det lite lugnare på min crosstrainer.
Mycket gott var det att ikväll äta denna smarriga soppa till middag i alla fall.

I morgon ska jag upp väldigt tidigt, dags för teamträning hela dagen på jobbet. På kvällen är det dags för musik igen, då kommer Cher till Friends Arena!!!6 kommentarer:

BP sa...

Hur f******n orkar du? Vet att du inte har en diagnos och att du inte tar droger heller. Ja, jag beundrar dig helt enkelt. Om jag hade bara tio procent av din energi så skulle jag vara otroligt tacksam.

Soppor är ju bara bästa maten när det är höst och vinter. De värmer ju när det som bäst behövs! Men precis som för Ama är det det där med morötter...

Cher är en av mina favo artister. Hoppas du njuter för fullt och du har ju nära hem. Åsså hoppas jag att de stänger taket på Friends, annars kommer ni ju att frysa ihjäl...

PS. Tyckte det var så himla gulligt av din man att hälsa dig tillbaka från bröllopsfesten med ett bukett rosor. Han har nog saknat dig. Äkta kärlek det:-) Helt underbart! DS.

Znogge sa...

Jag säger det samma! Att du orkar och speciellt efter den intensiva bröllopshelgen. Hoppas i alla fall att halsen känns bättre idag och att det blir en bra teamträning.

SÅ roligt med Cher till helgen för hon är ju bara så bra!

Kram och god morgon!

dianasdrömmar sa...

Mysigt kram

Taina sa...

Avundsjuk att du ska på Cher! Jag hade biljetter till två av hennes konserter här men båda blev inställda pga sjukdom! Hon var ju borta ett tag för "något".

Halsont och du tränar? Ett stort NEJ på den. Ajabaja. Det har lett till många komplikationer hos idrottare.

Kram kram

Ditte sa...

Jag såg också programmet igår om svensk popmusik/schlager och tyckte det bar bra. Kul att veta mer om bakgrunden till en hel del. Vad roligt med Cher. Har en vän från Göteborg som är här just för att se henne. Hade också gärna varit där. Men jag tror ju det är ståplatser och det orkar jag inte. (Lite vintage här...) Så jag tittade inte efter biljetter.
(Soppan verkade god, men jag hade plockat bort de röda linserna och dte går ju bra)
Hoppas din hals är bättre.
Din torsdag verkar fullspäckad. Men du är ju ung och pigg.
Kram!
Väntar på recension om konserten.

Ama de casa sa...

Oj. Jag som trodde du skulle vila upp dig efter bröllopsresan, men du fortsätter i 100 knyck - jag är väldans impad! :-)

Det finns mycket att ta igen på webb-tv när jag kommer hem. Ska försöka minnas det där programmet för det vill jag gärna se!

Morotssoppa med kokosmjölk har jag också lagat och den var jättegod!! (Två utropstecken för att jag dels lagat den och dessutom tyckte att det var gott trots att det var morötter i ;-) )

Cher såg jag på Hovet för en herrans massa år sen, hon är jättebra! Men att du orkar... Impad igen! :-)