måndag 21 oktober 2019

TV och vila

Idag har jag verkligen vilat i sängen hela dagen, är rejält förkyld. Har hunnit med att se en del program på min Ipad. Min man har fått handla hem nässpray och halstabletter. Just sett sista avsnittet av serien "Fartblinda" på TV4, så himla bra! Mycket TV-tittande idag, men ack så behövligt med vila! Tror jag fortsätter så i morgon också!

8 kommentarer:

BP sa...

Ja även ett energiknippe som du behöver faktiskt vila då och då. Å sååååå bra att du även är ledig imorgon, så att du kan fortsätta med att krya på dig.

PS. Himla snygga sängkläder förresten:-) DS.

Ama de casa sa...

Jag har missat sååå mycket på TV nu i höst... Men det har det varit värt :-D

Vila ordentligt nu, men se till att krya på dig också!
Kram

Mia Halvarsson sa...

Hoppsan, här trillade jag in direkt från Paulas lilla pörte! Blev lite nyfiken :) Trist att vara sjuk men hoppas det känns bättre idag, annars: Krya på dig!

dianasdrömmar sa...

Stor krya kram kommer här/Diana

Ami sa...

Hoppas du snabbt känner dig pigg igen. Men är man dålig är det skönt att bara få vila. Vi ser också på Fartblinda, men har inte sett sista delen än!
Kram och krya på dig

Ditte sa...

Låter bra med vila. Och det är ju det som hjälper bäst-
Önskar dig fortsatt bättring.
Kram

znogge sa...

Du gör helt rätt i att ta det lugnt och vila dig i form.

Ha det gott och krya på!

Paula sa...

Din stackare, typiskt när man haft en intensiv period, när man äntligen kan andas ut kommer förkylningen som ett brev på posten! Visst är den bra, Fartblinda! Proffsigt gjord och bra skådisar, om jag får gissa så blir det en fortsättning...
Krya-kram