söndag 6 oktober 2019

Skyltsöndag

BP:s skyltsöndag börjas med kanelbullarna som vi faktiskt fick på jobbet i fredagskväll, kors i taket!


Sen massa tokigheter från nätet...


En bekants fina väska...

Inte dumt!

Hm...

Katter och kartonger...

Vem minns inte Cat Stevens "Moon shadow", haha!

Näe, ingen julmusik i oktober tack!

Eh....

Rolig särskrivning!

Ja, så kan det gå!
I natt tror jag alla ville föda samtidigt och inte ett rum att uppbringa i hela stan! Som vanligt blev de överbeläggningar, och på morgonkvisten började vi diskutera att lägga förlösta ute på vårt akutintag, på undersökningsrum, för att få loss förlossningsrum. Helt galet!  Ska denna natt bli lika intensiv tro?

10 kommentarer:

Ama de casa sa...

Men fy vilken stress för alla inblandade! Jag tror att stressnivån i alla huvuden såg ut som den där "Christmas music in october"... Fy fasen!

Härlig skyltning igen! Du är verkligen en fena på att hitta roliga nätskyltar :-)

Den där hur man svarar på när det ringer från ett skyddat nummer fick mig att tänka på en gång när jag fick ett samtal från just ett skyddat nummer, lyfte på luren och svarade:
- Måste jag ta av mig kalsongerna?
Haha! Den säljaren ringde aldrig mer... :-D
(Trodde det var grannarna, vi var på väg till Mallis och dom hade sagt att jag inte fick ta med mig mina "kalsonger" på resan (utnötta tights som jag alltid hade på mig hemma).

Ditte sa...

Är imponerad av att du och andra jobbar kvar i denna misär. Och det är ju ni som är räddningen och stöttepelarna för de blivande föräldrarna.
Tycker du är suverän på att hitta bra, roliga och tänkvärda skyltar. Svårt att välja en favorit. Kattskyltarna skrattade jag extra åt. Och frihetsgudinnan är klockren.
Önskar dig en lugnare jobbnatt.
Kram

Geddfish ♥ sa...

Ja, du jobbar ju med födslar och dessa går inte att stoppa! Vilken ansvarsfull planering. Hoppas alla får den vård de önskar, trots alla åtstramningar, som inte borde finnas.
Kram

Paula sa...

Ojojoj, det låter snurrigare än vanligt här, är det nästa helg du ska få höra bröllopsklockor? Glöm inte fota för guds skull, inte bara bröllopsparet men lite vyer också tack!
Av alla underbara nätskyltar är kattlådan, frihetsgudinnan och kattbädden underbara. För precis så är ju katter!

Äventyret framtiden sa...

Vilken härlig galghumor som ryms i dina skyltar! Jag sitter här och ler brett, så brett jag kan med min lilla mun ( fast jag nog kan vara stor i orden) .
Ananas på pizzan, haha. Vilken mardröm det måste ha varit, då.
Katter är bara för härliga och precis så där är det. Finns det en skokartong så varför skulle man ta något sämre?

Låter jobbigt med alla som vill föda när utrymme saknas. Lycka till!

BP sa...

Till att börja med - hoppas den här natten är lugnare. Hur f*n orkar ni som jobbar på BB? Det är en gåta för mig. Åsså himla generöst (ironiskt menad) att bjuda på kanelbullar, ett inte helt lyckat "avledningsmanöver" kan jag tycka. Antar att du bara tog en halv bulle;-)

Nu till skyltarna som verkligen fick mig att skratta högt. Ananas (och bananer) på en pizza är våldtäkt på pizzan enligt mig;-)

Skyddade nummer - ja, då är det antingen läkaren eller polisen som ringer. Så svaret är väl kanske inte så lämpat - hahaha:-)

Muminväskan i "min" färg köper jag direkt, däremot inte Frihetsgudinnan. Trump skulle nog inte hålla med mig där;-)

Cat Stevens har varit en av mina favon på 1970- och 1980-talet, och julmusik redan i oktober skulle göra mig galen. Det gäller julskyltning också för den delen.

Tusen tack för ett härligt inlägg och länken:-)

Znogge sa...

Snyggt skyltat som vanligt! Mindre snyggt att ni har det som ni har det inom förlossningsvården. Det är inte okej att ni ska ha det så och att ni orkar...

Kram

Guldkryckan sa...

Är ju ett helsike för er med sådana nätter...skriver som BP...hur orkar ni?
Vi har också ont om folk ibland och ungarna nästan river skolan ju...men det är ju ingenting i jämförelse med er situation.

Skyltarna där då....kattlådan tilltalade mig ypperligt...inte ofta man behöver tömma den inte ;)
Resten av skyltarna var tilltalande de med...skönt att kunna få skratta lite.

Ha det jättefint.

Susanne sa...

Hahaha, fick mig många skratt ;)

Anki sa...

Du är en fena på att hitta roliga skyltar!
Måste säga att jag beundrar dig och dina kollegor som orkar fortsätta att uträtta detta viktiga jobb! Ni är verkligen beundransvärda!