tisdag 22 oktober 2019

Fortsatt sängläge

Fortfarande sjuk, mest sängläge idag också. Har fått en jobbig hosta. Försöker fixa vikarie till morgonens IW-pass, inte fått något napp ännu. Hoppas att jag är pigg nog att jobba i morgon kväll i alla fall.
På min Ipad har jag idag börjat plöja serien "Det svenska popundret", den är så bra!

 Fotot har inget med detta inlägg att göra, bara ett fint foto från Kungsgatan på 80-talet som poppade upp i sociala medier idag!

7 kommentarer:

BP sa...

Stackarn! Men du verkar ändå har roat dig "kungligt" men en serie som borde vara helt i din smak:-)
Fotot från Kungsgatan är helt underbar. Det är liv i det! Dessutom ser man att det inte finns de knappast samma butiker kvar idag. Men några av de gamla bussarna är ju fortfarande i drift!

Krya på dig nu! Kram!

Geddfish ♥ sa...

En sista koll, innan sängläge. Ser att du är sjuk. Krya på dig och det är tur att det finns underhållning och snäll make!
Krya på dig kram!

Znogge sa...

Tur du har lite underhållning att tillgå i alla fall. När det gäller dagens pass så är det nog klokt att avstå det och kanske även kvällens nattpass. Hur som helst så hoppas jag att du vaknade piggare i dag och att hostan lagt sig.

Kram och krya på!

Steve sa...

Usch, så tråkigt med sängläge. Krya på dig!

Anki sa...

Inte kul alls!
Krya på dig!

Ama de casa sa...

Ajdå... Krya på dig!
Bilden var i alla fall härligt glad :-)

Ditte sa...

Bra att du vilar dig i form. Det är det enda som hjälper. Att du sedan försöker pigga upp dig med "Det svenska pop undret" är nog bara positivt.
Bilden från Kungsgatan och 80-talet känns igen och jag blir glad när jag ser den.
Kram