fredag 11 oktober 2019

Bröllop på Irland

 Vilken dag och vilket bröllop! Inte var dag man är bjuden på bröllop på Irland! Killarna ville absolut ha ceremonin ute på terrassen, och tyvärr var det inte bara solsken, det regnade en del på oss också. Men en vacker ceremoni var det, och visst kom det en tår. Många av damerna hade fantastiska hattar på sig, det missade vi! Bubbel och snittar, irländsk musik, sen middag och fortsatt irländsk musik och dans, ja jösses vilken dag! I morgon fortsätter festligheterna!


7 kommentarer:

Ama de casa sa...

Vilket härligt bröllop! Såg hur kul ut som helst! Och lite droppar i huvudet gör väl inget - lär betyda lycka för brudparet - men det var väl därför dom andra var förberedda och hade hatt :-D

Ha ett fortsatt fint firande!

Anki sa...

Ser ut som ett väldigt härligt bröllop ... ha det fortsatt trevligt med festligheterna som kommer!

dianasdrömmar sa...

Så härligt och vilken upplevelse kram Diana

Ditte sa...

Vad roligt! och vilken upplevelse att ni fick inbjudan och kunde vara med här. Ja, hattarna? Men ni väldigt var snygga utan hattar.
Och du! Jag klickade på bilderna och då syntes de så mycket bättre. Härligt att vi läsare också fick vara med.
Önskar er fortsatt härliga dagar.
Kram

Freedomtravel sa...

Vilken upplevelse! Härligt! :)

BP sa...

WOW! Snacka om ett exotiskt bröllop, helt underbart! Gillar inslaget med den hängande bröllopstårtan - så himla innovativ! Å såååå glada killarna är. maten gick då verkligen inte av för hackor - mums!
Ja, de "kungliga" hattarna missade ni, men "The Swedes" var ju redan ett exotiskt inslag på festligheterna så...;-)
Himla snygg klänning du har på dig!

Vilken härlig grej!

Paula sa...

Kära nån vilken fest! Och glitter, glamour, hattar, fyrverkeri, musik, jisses! Hur länge har bröllopsparet planerat detta event? Helt fantastiskt, o det var ju förstås meningen!