torsdag 24 oktober 2019

Hostan from hell!

Tur jag hade en bm.student med mig under natten då hostan blev för svår. Två fina förlossningar fick vi,och hade den 3dje på gång, men den lämnade vi över till morgonpersonalen. Ingen lugn natt med andra ord. Lite cocillana-etyfin hjälpte på jobbet, men när jag kom hem i morse vet jag inte vad som hände . Hostan blev värre och det blev flera koppar te, bisolvon och halstabletter innan jag kunde somna. Men låg ändå vaken och hostade. Bestämde mig för att klockan 14 ta en sömntablett, och äntligen fick jag min skönhetssömn! Hela fem timmar har jag nu sovit, beställde sushi av maken , men det känns lite som att jag försovit mig, och någon röst har jag knappt! Strax till jobbet igen (som tur med bil och inte cykel) och i natt får min bm.student prata!

8 kommentarer:

BP sa...

Att du orkar jobba! Beundransvärt. Tur att det fanns Cocillana-etyfin på jobbet. Du kan kanske ta med dig en flaska hem.
Kul med en bm-student som stand-in. Henne lär du nog behöva inatt. Hoppas du får en lugnare natt den här gången! Krya på dig!

tanthuset.blogg.se sa...

Måste hålla med BP att det är starkt att orka jobba med din hosta. Skönt att du har hjälp med både jobb och tal....Krya på dig!!
PS Tack för svaret jag fick, jobbigt med kissen som fick somna in :(

znogge sa...

Men aj aj, borde du inte stanna hemma med tanke på din gräsliga hosta.
Hoppas natten går bra och att du orkar med arbetspasset.

Kram

Geddfish ♥ sa...

Det kändes lite som när jag hostade och hade tappat rösten och min maken fick sjukanmäla mig, som chefen sa: Men, du kan väl jobba!! - underförstått - med mail.....
Var rädd om dig! Kram

Ditte sa...

Och att du orkar jobba med denna hosta. Var nu rädd om dig. För det är lätt hänt att det blir än värre. Fint att du kunde sova till slut för då kan ju kroppen få lite avlastning. Önskar dig en lugnare natt.
Kram

Ami sa...

Inte kul med hosta. Och ännu värre när man inte får sova.
Hoppas du snart blir bra!
Kram och krya på dig!

Ama de casa sa...

Men din stackare! Hoppas hostan ger sig av nu på momangen!
Ha en braig natt.

dianasdrömmar sa...

Ha en härlig helg kram