fredag 31 juli 2020

Jobba och sova

Natten på jobbet som koordinator var ovanligt lugn, trots nästan full avdelning, vi kunde t.o.m hjälpa SÖS med en patient, de stackarna på SÖS tror jag ringde tre gånger i natt och bad om hjälp.
Tacksam var vi som fick lite återhämtning från de pressade nätterna, och även kunde hjälpa de andra klinikerna.
Bilden kommer från gamla KS, dit jag längtar tillbaka. Vem minns inte den varma sommaren 2018?
Strax dags för natt nr 2.

Orsakullan undrar denna sista dag i juli : Det här gör jag för att koppla av…
Tänker då på hur skönt det är att komma hem efter ett nattpass, göra i ordning min äggmacka med kaviar, pressar en apelsin och sätter mig i den sköna soffan och kopplar av med att spela wordfeud på mobilen , det rensar hjärnan lite från nattens jobb, innan jag går och lägger mej.

6 kommentarer:

BP sa...

Så skönt med en lugn natt. Då är det bara att hoppas att natt nummer 2 blir lika lugn. Kan inte minnas att du någonsin berättat att NKS kunde hjälpa andra sjukhus med platser. Det måste ha varit premiär.
Åååååhhh så jag minns den underbara sommaren 2018, även om jag tycker att årets upplaga inte är helt fel den heller. 2019 däremot fick underkänt.

Wordfeud måste man ju koncentrera sig på, så jag förstår att spelet är ett sätt för dig att koppla av och glömma allt som hänt under nattpasset.

Geddfish ♥ sa...

Wordfeud är ett sätt att koppla av, det kan jag hålla med om och i normal takt.
Vi har ju testat du och jag också!
Sommaren 2018 var ju bara bäst! Denna sommaren har varit hipp som happ. Jag är inte fullt nöjd.
Ha det fint nu och kram!

Ditte sa...

Glädjande att läsa att jobbnatten var lugnare och att ni kunde stötta SÖS:
Förstår att du längtar tillbaka till gamla KS där du hade ett jobb som var krävande då också men där arbetsmiljön var så mycket bättre.
Önskar dig nu ännu en jobbnatt som är ok.
Kram

dianasdrömmar sa...

Håller tummarna för en lugn natt kram

Ama de casa sa...

WF såg jag till att få avinstallerat på alla manicker då jag typ blev helt besatt och spelberoende av det spelet. Inte ett dugg avkopplande, snarare tvärtom :-)

Hoppas denna natt har varit lika lugn!

Tove Olberg sa...

Skön natt. Minnen flyter och längtan till det som var förr kan uppstå. Minns väl den heta och brandrika sommar 2018. Nyinflyttat så jag blev boende i kartongerna nån månad. Drack vatten, kissade och drack mer vatten. Cykeln skön att rulla fram på. Och så gjorde jag mina sommarresor runt om till släkt o vänner här och var på svenska och norska sidan.