fredag 17 juli 2020

Semester dag 20


 Så var 4 veckors semester gjorda och jag vet ett gäng på mitt jobb som längtar efter att bli avlösta för sina 4 blivande semesterveckor!

 Fredagen bjöd på fint väder, en joggingtur innan frukost. På kvällen var det dags för ett restaurangbesök igen, man får passa på när man är ledig och det är fint väder! Yngsta sonen kunde följa med ikväll , så det blev ju extra kul! Jag bokade bord på "Ciao ciao due" på Karlavägen. Har hört talas om den restaurangen ,men aldrig varit där . Den italienska maten var helt okey, tog en caprese di bufola till förrätt.
 ..och till varmrätt blev det "Spagetti alla vongole". Allt smakade helt okey, och servicen var den bästa. Vi satt länge och och njöt av den ljumma kvällen och varandras sällskap.
Avslutade kvällen på en pub som hade Leffe Blonde på tapp!! Perfekt!

Orsakullan undrar idag: Att gå på buffé är något som...
Jag vet inte riktigt vad Orsakullan menar med den frågan? Men jag gillar att plocka från buffébord, då kan man välja vad man vill äta. Men man vill ju gärna ha lite kvalité på maten då, och det är ju inte alltid det är det på buffeér.

8 kommentarer:

dianasdrömmar sa...

Mysigt avslut på semestern kram

Anki sa...

Ser ut som en väldigt trevlig avslutning på semestern!
Kram

Ama de casa sa...

Inget dumt upplopp på semestern det där! Såg väldigt gott ut :-)

Ha en fin lördag!

Znogge sa...

Vilken bra avslutning på semestern! Jag som gillar italiensk mat tyckte det såg väldigt gott ut.

Kram och ha en härlig söndag nu!

Ditte sa...

Vilken trevlig kväll och roligt att få med en av sönerna också. Har hört talas om restaurangen och tänkte att maten skulle vara riktigt bra. Hur som helst ser den väldigt god ut. Roligt med bra service! Tyvärr är det ju inte alltid så...
Att avsluta kvällen med en "Leffe Blonde" tycker jag verkar riktigt bra.

Vad gäller buffé är jag kräsen. Vill inte ha en massa människor som hackar i maten. Men den jag ätit på tidigare Berns asiatiska och på Grand har varit toppen. Jag vill heller inte stå i kö för att ta mat. På båtarna till Finland /Åland äter vi alltid à la carte. .
Önskar dig nu en fin lördag.
Kram

BP sa...

Njut medan du kan! Å det är precis vad ni gjorde. Maten såg otroligt god ut, en riktig fröjd för ögat. Men då du säger att den bara var okej, så var du kanske inte riktigt nöjd.

Buffémat däremot är inte riktigt min grej. Du vet man hostar och snörvlar och...

Carita Liljendahl sa...

Så otroligt god förrätten ser ut! Mums!

Som företagare har jag nästan ingen semester - känner lite lite avund här men bara lite.
Ska ha fem dagar ledigt i augusti så kanske då kunde skriva "Semesterdag 1" osv :-)

Paula sa...

Mmmmm passa på o njut, nu är det slut på semestern för denna gången...det tuffa livet på sjukhuset tar vid. Hoppas du har laddat batterierna.
Kram