söndag 25 april 2021

Skyltsöndag

Dags för BP:s härliga skyltsöndag och jag inleder med denna, fotot är från vår första ESC-resa som gick till Malmö, efter att Loreen hade vunnit året innan i Baku. Där träffade vi dessa irländare som vi håller kontakt med än i dag. Texten är däremot inför årets ESC i Rotterdam.
 
Så lite skyltar från nätet....

Uppfattat!
Okey!
Okey igen! 
Tillbaka till ESC, dags att lyssna på de 39 låtarna som ska tävla i Rotterdam i vår...
Förra året träffade vi denna långa man med en fin bild av sig själv på tröjan, han skulle ha tävlat för Island, och han hade en bra låt. I år är han med igen, och faktiskt med en bra låt även denna gång.

Orsakullan undrar idag : 
  1. Jag läste om…
  2. ....bloggaren Annis recension av boken : Monica Magnus 1966
  3. Monica Magnus 1966 är en sann berättelse om två personer som inte kan hålla sig flytande utan varandra och om den såriga relationen mellan mor och dotter. Det är en roman om den stora kärleken och hur den kan riskera att bränna sönder allt i sin väg.
  4. ...och blev nyfiken, nu kan jag få låna boken , och träffa Anni också, om jag har vägarna förbi butiken Castor där hon jobbar emellanåt! Kul!

6 kommentarer:

BP sa...

Kul med nåt som åtminstone liknar ESC, även om det inte är samma sak. Men betydligt roligare än ingenting som ifjol.
Killarna på första bilden är väl dom som gifte sig för två år sedan eller?! Ni var ju två av bröllopsgästerna om jag inte minns fel. Så bra att ni hann resa dit innan pandemin slog till ifjol.
Skylten "Kör sakta" är klockren - hahaha:-)
Den isländska killen måste ju vara minst 2,00 lång. Alltså jag bara tänkte och "mätte" min man som är 1,95 m och jag som är 30 centimeter kortare.

Som vanligt en härlig Skyltsöndag hos dig. Tusen tack för den och länken:-)

Paula sa...

Än så länge får vi leva på minnen, vi har tur som har våra bloggar att ösa ur!! Islänningen är väl topptippad vad jag förstått, en ganska mondän låt men lite roliga moves på scenen är min recension.
Många bra uppmaningar har du hittat också, men stackars kassa personal, dom ha nog fått sparken nu...
Kram

Ama de casa sa...

Vilka härliga ESC-minnen! :-)
Älskar dom roliga skyltarna du hittar på nätet!

När jag såg den långa islänningen så såg jag framför mig hur han satt uppflugen på en islandshäst med benen släpandes i marken ;-)

Snyggt skyltat och ha en fin start på veckan!

Ditte sa...

Bilden på er här i Malmö är så härlig! Och kul med texten till årets ESC på bilden.
Kul skyltar allihop och du är en fena på att hitta dem. Skylten "Get out of the sun" känner jag väl igen mig i från förr. Numer solar jag aldrig.

Tack för intressant boktips. En bok jag inte kände till tidigare.

Kram och trevlig måndag.

Anni sa...

Gulle dig <3
Vad kul att det dessutom går att lyssna på låtarna redan nu, det måste jag göra. Det ger så mycket mer att ha hört dem tidigare. Igenkänning ger mycket!
Härliga skyltar du funnit, gillar den med hudfärgen bäst. Viktig skylt.

Znogge sa...

Vilken härlig skyltning och vilka fina minnen!

Kram och glad måndag!