torsdag 8 april 2021

Tråktorsdag

Vet inte vad som tagit åt Molly idag, men jösses så hon jamar och verkar orolig, tror hon vill ut. Jag övertalade min man att vi skulle åka upp till stugan så Molly skulle få komma ut lite.

Men det var en försiktig Molly som sakta gick ur buren när vi väl var uppe vid stugan...

Hon höll sig nära huset.
Svägerskans påskliljor blommade i rabatten.
Molly blev verkligen ett med naturen där hon kröp efter marken.

Sen köpte vi kaffe på Mc Donalds på vägen hem, en lite utflykt så här denna torsdag när jag igen ska jobba i natt ( här kommer temat tråktorsdag in som KajsaLisa håller i), men bara en singelnatt, dock ska min man gå på igen på sitt jobb i morgon fredag och jobba sju eftermiddagspass till kl 00, ett galet schema om ni frågar mej!

Orsakullan undrar idag : 

  1. Vilken är din senaste sedda film?
  2.  Oj, då måste jag tänka efter. Ser just nu en serie på tv4play som heter "Brottet" säsong 1, där jag just insett att det är 20 (!) avsnitt innan vi vet vem som är mördaren! 
  3. Men senaste film.... det måste vara " Min pappa Marianne" som jag såg på "SF Anytime", jag gillar ju Rolf Lassgård, och den här filmen är ju baserad på en sann historia , boken har dottern Ester Roxberg skrivit: Min pappa Ann-Christine. Jag gillade filmen och kan varmt rekommendera den!

 

8 kommentarer:

BP sa...

Molly är ju en innekatt ändå har hon förvånansvärt mycket spring i benen. Hon försvann ju en gång när hon var bara några veckor gammal. Hon behöver nog stimuleras gissar jag, som inte har den blekaste om katter...
Kan du inte ta med henne ut när du joggar, med sele såklart. Här är det några som springer på innergården och har katten med sig.

Din mans schema är galet, nästan så att du uppskattar ditt eget schema, eller hur;-)

Geddfish ♥ sa...

Jag skulle tro att Molly gärna vill ut om hon får smaken på det. Vissa raskatter passar inte att ha ute, känsliga tassar å så, men det ser ut som om Molly skulle trivas förträffligt ute om hon bara känner sig hemma. En katt vill ju inte gå i band egentligen och den vill säkert inte jogga med dig ;) Katten går sin egen väg, ni är kattens servicepersonal.
Jag har haft både huskatt och raskatt. Raskatten (en turkisk Van) älskade att smita ut och sen luras.
Ha det gott, kram!

Ditte sa...

Även om Molly är en innekatt så vill hon nog testa lite uteliv. Bra att du har sele på henne så hon inte kommer bort. Och visst är hon ett med naturen där hon ligger.
Skönt med en dagstur till stugan och skönt för dig med en singelnatt. Värre för maken med sitt schema. Någon som gjort det verkar inte ha tänkt till.
Önskar dig en ok. jobbnatt.
Kram

znogge sa...

Så fina bilder på Molly <3 Hon är ju en innekatt så det måste nästan vara lite skräckfyllt att komma ut i "vida världen". Bra att ni har sele så att hon inte kommer bort.

Kram

Anki sa...

Härligt att ni kunde låta Molly komma ut en stund - även om hon nu var lite försiktigt.
Ditt schema verkar ganska jobbigt ... otroligt att du orkar! Heja dig!
Kram

Ama de casa sa...

Hon är verkligen kamouflagefärgad där i naturen! Ni får hålla ögonen på henne och koppel tills hon vet var hon bor. Kul att hon fick komma ut en sväng i alla fall.

Vilket otroligt galet schema han har...

Ha en fin fredag!
Kram

Susanne sa...

Fina bilder på Molly :)
Ha en fin fredag

Annika sa...

MOLLY!!
SÅÅÅ SÖT!!
Gissa om jag skulle vilja ha en katt jag också. DET går inte, allergier.
Men hag älskar katter!
Och ja, hon är verkligen ett med naturen!!
FINT!!
Trevlig helg och KRAM!!!