lördag 30 oktober 2021

Familjelördag

Så var det dags för en träff med killarna och svärdottern igen.
Vi bakade pizza tillsammans...
...som smakade mycket bra, med bl.a kantareller! Så mysigt att få träffa dem igen, och magen den växer fint på svärdottern!

Orsakullan undrar idag : 

  1. Känner du oro för covid19?
  2. Javisst gör jag det, men är tacksam för att det finns vaccin och att så många ser till att vaccinera sig. 

 

7 kommentarer:

BP sa...

Den pizzan var imponerande - yummie, yummie! Det måste kännas lite extra att bli farmor och att vara barnmorska samtidigt. Alltså vad jag menar är - sikta du dig in på att förlösa ditt barnbarn? Visst kan man välja var man vill föda. Vet ju inte vilket sjukhus din son och hans tjej tillhör, men visst vore det urhäftigt att förlösa sitt eget barnbarn.

Oro för Covid-19? Om jag jobbade på ett sjukhus/vårdcentral med mera skulle jag absolut vara orolig, men som "hemmafru" gör jag det faktiskt inte...

Anki sa...

Mums! Ser verkligen supergott ut!
Att bli farmor är stort ... och väntans tider är också spännande :)
Visst finns en viss oro för Covid 19, men jag är vaccinerad och håller mig mest hemma.
Ha en fin söndag!
Kram

Ama de casa sa...

Så mysigt att träffas och laga mat tillsammans! Pizzan såg supergod ut :-)

Spännande med den växande bäbismagen! I och för sig har du ju sett en hel del såna genom åren, men självklart är just denna otroligt speciell :-)

Jag oroar mig över covid19 nu när dom har släppt så många av restriktionerna. Det är framförallt turisterna som verkar tro att pandemin är borta nu och tränger ihop sig på små utrymmen...

Ha en fin dag!
Kram

Geddfish ♥ sa...

Vad härligt att du ska bli farmor!
Pizzan såg god ut!

Jag känner ingen oro när jag är tillsammans med fullvaccinerade. Tråkigt nog känner jag en ovaccinerad som gick steget längre och även slutade med viktig medicin. Det blev sjukhus och återinförande av medicin.
Trevlig söndag, kram!

Ditte sa...

Trevligt att ses och även att baka pizza tillsamman. Den såg riktigt god ut.
Och att bli farmor är ju stort.
Oro för covid 19? Nej,det kan jag inte påstå. Drabbas jag så hoppas jag att det blir lindrigt men att oroa mig för saker ligger inte för mig. Jag är vaccinerad och ska snart få dos 3 mer kan jag inte göra.
Kram och trevlig söndag.

Guldkryckan sa...

Egen pizza är ju kul att göra, gott är det ju också, man väljer ju vad man vill ha på själv och den tillagas oftast med mycket kärlek, det ger ju det där lilla extra, den där såg ju riktigt god ut. :)

Oron angående coviden finns ju där även hos mig, håller avstånd så gott det går men arbetar man med barn så är det ju inte i lättaste laget alltid.
Flera av våra ungar tänker inte vaccinera sig, hoppas att flertalet på skolan ändå tar chansen att ta sin vaccination på skolan.

Ha en fin kväll nu.

znogge sa...

Vilken bra lördagskväll och vilken god mat ni kunde njuta av.
Visst finns oron kvar även om den inte är lika stor. Hoppas att fler och fler väljer att vaccinera sig.

Kram och god söndag!