torsdag 7 oktober 2021

Heldag på Huddinge sjukhus

Idag  på självaste Birgitta-dagen (grattis till oss som har namnsdag idag!)var det dags för en heldag på Huddinge sjh inför min eventuella operation för ci-implantat. Först fick jag träffa en audionom och göra en massa hörselprov, jobbigt som tusan , för hörseln är ju så dålig.
 
Sen var jag "ledig" för lunch, och maken körde hit så vi fick äta lunch tillsammans och han hade tänkt vänta tills jag var klar på eftermiddagen, men att åka hem i rusningstrafik med bil är inte så smart, och jag åker ju så smidigt hem med pendeltåget utan att behöva byta linje, så maken åkte hem igen direkt efter lunch.

Jag träffade sen en kurator och fick en pärm med massa information, och hon frågade såklart en massa om min hörsel i olika situationer. Jag är imponerad av hur smidigt och bra organiserat allt är inför en eventuell operation. Till sist fick jag träffa samma läkare som jag träffade förra gången jag var här.
Jag var helt slut när jag satte mej på tåget och åkte hem, döm om min förvåning då tåget inte stannade i Solna, utan fortsatte 20 minuter till , ända bort till Upplands-Väsby, suck! Det var bara att kliva av där och ta tåget in mot stan igen. Somnade av ren utmattning när jag kom hem.

Orsakullan undrar idag : 
  1. Då såg jag rött!
  2. Svårt att minnas något tillfälle just nu, det första jag kommer på var en hiskelig taxifärd med pojkarna som var små ,på Roms gator i Italien, och det visar sig sen att vi även fått betala alldeles för mycket för den taxiresan.

9 kommentarer:

Ditte sa...

Grattis på Birgittadagen!
Kan förstå att det blev en heldag på Huddinge som också var krävandepå olika sätt. Håller nu tummarna och så vitt jag kan läsa ut av det du berättat verkar det hela lovande. Håller tummarna hårt.
Så synd att du kom på ett tåg som inte stannade i Solna. Puh! Men inget att göra något åt. Jo, vila dig när du kom hem.
Hoppas du nu hämtat dig.
Ha det bra.
Kram

Znogge sa...

Grattis på din namnsdag! Kan tänka mig att det blev en mycket intensiv dag på sjukhuset. Förstår att du var helt slut efter den och så irriterande med tåget.
Taxichaufförer i vissa länder är inte att leka med och ärligheten inte alltid den bästa. Det är väldigt viktigt att man väljer rätt bolag men det är inte alltid så lätt att veta...

Kram och god natt för i dag!

BP sa...

Susjos heter också Birgitta alltså. Stort GRATTIS!
Så gulligt av din underbara man att vara lunchsällskap. Dock smart att han åkte hem efter lunchen för att undvika rusningstrafik. Har hört att fler tar bilen till sina jobb än innan pandemin. Ingen vill frivilligt åka kommunalt.

Osis såklart att tåget inte stannade i Solna på hemresan. Ja, ja you can't win them all, men man kan ju alltid försöka;-)

Ama de casa sa...

Hoppas att den ansträngande dagen ger ett bra resultat och besked nu då!

Att pendeltåg hoppar över den station man vill gå av på är högst irriterande, det har hänt mig också några gånger.

Taxichaufförer som kör som biltjuvar och dessutom luras är verkligen ingen hit det heller...
Kram

Eva sa...

Hej!
Skönt att höra att det är så organiserat och bra inför en ev. operation. Det känns tryggt.

En helt konstig fråga från en Skåning..hahaha.. Om man kommer med tåg till Stockholms station och ska ta sig till Solna.. Hur gör vi lättast?

Svara bara om du orkar ;)

Stor kram Eva

Geddfish ♥ sa...

Det låter lovande. Ja, utredningar tar tid och det är jobbigt. Men hoppas att det ger resultat nu då.
Fint av maken att luncha med dig!
Fredagskram!

Annika sa...

HOPPAS att det ska gå att operara och att det ska bli LYCKAT!!
En heldag fick du verkligen, men det är BRA det, då fick du verkligen en genomgående undersökning och utredning.
Har din hörselskada uppkommit i vuxen ålder?
Förstår att det är enormt jobbigt med den.
Förstår också att du var TRÖTT efter den dagen.
NU önskar jag dig en jättefin och lugn helg.
Kramar från mig.

Paula Merio sa...

Förstår att du kände dig som en urvriden trasa, men tänk positivt, det kanske kommer något bra ur detta. Och det känns säkert bra att de är noggranna! Hur kommer det sig att inte tåget stannade på stationen? Snabbtåg ?
Hur länge dröjer det innan du kan förväntas få något besked `?
Helgkram från pörtet

dianasdrömmar sa...

Vilken härlig dag kram