måndag 25 oktober 2021

Glad måndag


 Jag var inte riktigt sugen på att åka till F&S när jag vaknade på eftermiddagen  med en lätt huvudvärk efter natthelgen på jobbet. Men eftersom det är jag som ska leda jympan var jag ju tvungen!  Flera motionärer än vanligt stod och väntade på mej när jag kom dit och som vanligt fick jag en endorfinkick av passet, och ännu roligare är det ju när motionärer kommer fram efteråt och ger positiv feedback! Snacka om en glad måndag, Caritas tema!

Orsakullan undrar idag : 

  1. Hösten är sannerligen här, badar du ute?
  2. Nej, inte på dessa breddgrader i alla fall...

6 kommentarer:

Ditte sa...

Kan tänka mig att det var en motig känsla att ge sig ut efter helgen jobb. Men du gjorde det igen och entusiasmerade dina deltagare. Härligt. Lycka att ha deg som ledare. Jätteroligt att deltagarna också berättar för dig hur nöjda de är.
kram

BP sa...

Vilken härlig selfie! Du ser ut som om du rattade en F1-bil;-)
Det måste kännas riktigt skönt att ha ivriga och glada motionärer som dessutom gillar ditt program och faktiskt säga det till dig också. Det är ju tyvärr ofta så att man har lättare för att klaga än att ge en komplimang. Men dina motionärer är "väluppfostrade";-)

Bada i Sverige när det är 7 grader ute - aldrig i livet;-)

Znogge sa...

Oftast är det startsträckan som kan kännas motig men när man väl kommer iväg brukar det bli väldigt bra. Härligt att så många motionärer anslöt.

Kram och god tisdag nu!

Ama de casa sa...

Härlig bild! :-) Vilken tur att du kom dig iväg till passet när det blev en sån glad och positiv upplevelse.

Jag tror att det senaste jag har "höstbadat" i Sverige var på min födelsedag för många år sen då vi bodde över på Sandhamn en natt. Då levde jag under devisen "finns det vatten ska man använda det". Där har jag ändrat mig lite på senare år kan man säga ;-)

Geddfish ♥ sa...

Vilken härlig gladbild!
Det är ju så, att det kan vara trögt att komma iväg, men väl på fart så rullar det på och man blir nöjd efterpå. Vilken energikick du måste ha fått!
Gladkram!

Annika sa...

Förstår att det kan kännas mer än motigt. Men sedan är det ju bara skönt, förstår jag. Speciellt med feedback efter passet!!
Gillar bilden!!!
Nä, vinterbadar icke, haha.
Kramar!!