tisdag 26 oktober 2021

Tisdagsgöromål


 Fick ett livstecken från Molly idag, hon ser ut att trivas med att kunna vara ute, tacksam för det, men sååå saknad hon är här hemma i alla fall!


På min lediga dag fick jag skjuts till syster i Järfälla, medans maken åkte vidare till landet och fixade med tömning av varmvattenberedaren inför vintern.  Fixade en ny mobil till henne, har ju inte fått tag på henne på över två veckor. Mat köptes och med hjälp av klippmaskinen så fixade jag hennes hår. Efter en fika så var det sedan dags att ta bussen hem igen, funkade bra!  I morgon är det dags för jobb igen.

Orsakullan undrar idag : 

  1. Ditt bästa tips för en kall höstdag:
  2. En brasa i öppna spisen ( funkar bara om man har en öppen spis! Dvs i stugan för oss!)


6 kommentarer:

Ditte sa...

Så fint att du kan hjälpa din syster. Och skönt meds kjuts ena vägen. Bra att vi har så bra kommunikationer såatt det kan fungera att ta sig fram utan bil.
Glädjande med hälsning från Molly. Förstår att han är innerligt saknad. Men skönt att hon nu kan ha ett uteliv som hon ju längtade efter.
Hoppas du kan vila i kväll.
Många tankar och en kram skickas.

znogge sa...

Så fint att du kan vara ett stöd och en hjälp för din syster. Det betyder säkert mycket.
Förstår att det är väldigt tomt utan Molly men gott att hon kan vara ute som hon trivdes med.

Kram

BP sa...

Du ser väl på Mollys min att hon har sikte på ett objekt som potentiell byte. Så gulligt av de nya ägarna att hålla dig àjour. Å hittills verkar du inte vilja skaffa en ny katt. Gissar att din man jublar innerst inne utan att visa det för dig efter mottot - vad var det jag sa';-)

Du är fantastisk att du tar hand om din syster på ett så fint sätt. Jag menar en mobil är ju inte direkt småpotatis om man säger så. Å att du är en potentiell frissa visste jag inte heller.'

Du är en fantastisk kvinna Susjos!

PS. Du har ju inget badkar i er fina lägenhet så ditt hösttips får duga;-) DS.

Ama de casa sa...

Hon ser så nöjd ut, Molly, och vuxen! Förstår att hon är saknad, men jag tycker fortfarande att du gjorde helt rätt.

Du är så varm och omtänksam mot din syster, hon har tur att hon har dig!

Vi eldade ofta i öppna spisen i Sollentuna, så himla mysigt!
Kram

Geddfish ♥ sa...

Molly ser så nöjd ut och verkar ha något i tankarna, där hon kan smyga runt ute. Förstår att hon är saknad men så roligt att få en bild då och då.
Så fin du är mot din syster, vilken tur att hon har just dig!
Varm kram!

Paula Merio sa...

Molly kommer att bli en stor kisse nu! Tror jag...när vår innekatt Snuttis följde med från Stockholm till Kloten växte hon sig dubbelt så stor, haha. Lite trist att det blir sämre väderförhållanden nu ett tag för utevistelse, men hon är en tålig katt så det kommer att gå bra. Självklart saknar du henne, hon var ju en familjemedlem! Kram