tisdag 7 juni 2022

Dagen D

Så är då dagen D här. Igår gick min sjukskrivning ut, nu är det dags att börja jobba igen, ni ser att jag är skeptisk innan min dagliga promenad idag! Nåja, i natt har jag "tjatat" till mej ett extra pass så jag får gå "dubbelt" med en kollega, och bara halva natten, från 21-02, sen går jag hem. Det är ju nya lokaler med 24 platser, så de får kosta på mej lite "introduktion", har ju faktiskt varit borta från jobbet i nästan 6 månader.  Jag ska börja jobba halvtid av min 80% nattjänst, alltså 40%,  så det är en mjukstart över sommaren, tror det blir bra. Hoppas att mitt robotöra funkar i den miljön, håll tummarna!
Idag blev det en promenad vid Brunnsviken, och här ser jag upp mot Royal Park hotels trädgårdsterrass och scenen ,där vi igår lyssnade på Janne Schaffer.

Orsakullan undrar idag i sin bloggutmaning: 

  1. 7. Läskigt att ta i…
  2. ...vet faktiskt inte vad det skulle vara , är ju van att ta i det mesta på mitt jobb om jag säger så!
  3. Säsongens sista selfie glömde jag helt bort idag, den får jag knåpa ihop till i morgon!


9 kommentarer:

znogge sa...

Då hoppas jag att det går planenligt med återgången till arbetslivet. Bra att få gå dubbelt och lite introduktion tänker jag.
Önskar en god kväll nu!

Kram

Geddfish ♥ sa...

Det låter som en bra övergång från heltidssjukskrivningen! Ja, det borde vara förbjudet att gå in för fullt efter en lång bortavaro och det tror jag man är medveten om.
Lycka till och kram!

Annika sa...

HÅLLER alla tummar för att precis allt ska gå BRA!
Bra med mjukstart.
Skickar kramar och önskar dig en bra första dag/natt på jobbet!

Äventyret framtiden sa...

Klokt att gå dubbelt nu i början. Önskar dig allt gott på arbetsfronten, att allt börjar löpa på som det ska på bästa sätt.
Kramar!

BP sa...

Önskar dig LYCKA TILL på jobbet i natt. Tror nog att det mesta "sitter där det ska" efter så många år som förlossningssjuksköterska. Så det lär nog gå hur bra som helst. Smart att gå parallellt med en kollega. Håller tummarna att den lilla roboten i örat gör sitt jobb:-)
Ser mycket fram emot en "avrapportering imorgon. KRAM!

femfemman sa...

Bra med mjukstart. Gissar att du snart är tillbaka i dina rutiner. Ett spännande jobb du har. Så mycket glädje! Och så djup sorg de få gånger som det inte går som det är tänkt. Ha en fin första arbetsnatt. Kram

Ditte sa...

Önskar dig lycka till. Och givetvis håller jag tummarna att det ska fungera ok. Tror det är klokt att mjukstarta med 40%.
Kram

Ama de casa sa...

Håller tummarna att introduktionsstarten gick bra och att hörseln grejade det hela.
Tänk att det redan har gått ett halvår...
Kram

Paula Merio sa...

Hoppas allt går över förväntan, och vill verkligen tro det! Kraaam