torsdag 16 juni 2022

Tällberg

Det är bara i Dalarna man kan få gustafskorv på pizzan! 
En lite stressig dag , först ett besök hos frissan i Kungsängen, sedan en bilfärd mot Tällberg i Dalarna! Vi hann inte dit innan restaurangen stängde, därför blev det en pizza i Leksand! 
 
Ömsom regn och ömsom sol på vår färd, har bokat ett lite bättre rum med jacuzzi, så nu har jag bubblat med utsikt över Siljan, tröttnar aldrig på denna vy, det är sååå vackert här uppe! Klockan är nu 23.15, men fortfarande ljust ute, och jag sitter i en härlig morgonrock på balkongen och skriver. Hoppas på härliga dagar här uppe! Bloggar från iPaden, lite krångligt,men det går! 

9 kommentarer:

BP sa...

Hahaha! Kan riktigt föreställa mig hur du njuter på balkongen medan du bloggar. Lyx! Dessutom har du världens bästa utsikt PLUS gustafskorv på pizzan - hahaha!
Fortsätt NJUTA!!!

Ditte sa...

Vad trevligt! Och Tällberg är ju så fint Och visst är det skönt med ett lite mer bekvämt rum.
Njut nu av allt.
Kram

femfemman sa...

Vackra Dalarna! Låter fantastiskt. Förstår att du njuter. Kram!

Ama de casa sa...

Vad härligt! Fortsätt att ha det gott och passa på att njuta ordentligt :-)
Kram

Anna i Portugal sa...

Gött med egen bubbelpool och utsikten går inte av för hackor! Bodde på Åkerblads (?) den enda gång jag varit i Tällberg.

Äventyret framtiden sa...

Bara njut fullt ut, ha det gott!

znogge sa...

Så härligt det låter så njut nu av sköna dagar!

Kram

Anonym sa...

Underbara Siljans-trakten. Jag kommer ihåg en gång, när min mamma hade råd, att hon hyrde en taxi som körde oss
Siljan runt. Var också till Sollerön. Det var tidiga 40-talet. Var tillbaka på 70-talet; ganska olikt första besöket, men naturen är ju alltid densamma.
Så glad att ni hade så fint.
Ruth i Virginia

Paula Merio sa...

Men hjälp vad mycket du har hunnit med! Har scrollat och scrollat för att komma till rätt inlägg där jag ska börja läsa! Och Tällberg blev första nyheten. Och jacuzzi....wow nu scrollar jag uppåt istället för att glo på den underbara pizzan