fredag 24 juni 2022

Midsommarafton


 Vilken fantastisk midsommarafton det blev, sol och värme i överflöd! Sillunch, dopp av fötter i havet, killarna badade. Promenad , två äldre damer körde i diket vid ”vår tomt”, så lite kalabalik och hjälp av den lokala äldre bonden med traktor att dra upp bilen. God midsommarmiddag med grillade lammracks…underbart att få njuta i goda vänners lag, kunde knappt få ett bättre midsommarfirande, saknade dock min man … barn och barnbarn, men vi får ses snart! 


8 kommentarer:

Ama de casa sa...

Lät som en perfekt midsommar med inslag av dramatik också. Synd att maken inte kunde vara med.
Ha nu en härlig midsommardag!
Kram

Ditte sa...

Vilken trevlig midsommarafton! Men förstår att du saknade de dina.
Önskar dig en fin midsommardag i denna sköna miljö.
Kram

Ami sa...

Vilken härlig midsommar. Men förstår att en del var saknade. Kram

znogge sa...

Vilken bra midsommarafton fast bortsett från dikeskörningen och att inte de dina var med. Ni får ta nya tag en annan dag.

Kram och glad midsommardag!

BP sa...

Såååå njutfullt det ser ut på bilden med alla som är samlade och chillar. Å finare väder hade man ju inte kunnat önska sig, varken igår eller idag. 28 grader i skuggan och härligt svalkande blåst. Hoppas det fortsätter så. NJUT!!!

femfemman sa...

Härligt, men förstår att du saknade familjen. Midsommar är ju ofta en familjehögtid...men har man goda vänner, så funkarxdet också. Kram

Anna i Portugal sa...

Låter som en riktigt fin och typisk svensk midsommar, så glad att värme och sol äntligen varit väderförhållandena under en midsommar i Sverige.

Paula Merio sa...

Nämen nu har du bränt benen i solen, de är ju lika röda som jordgubbarna! Attans trist att maken jobbar, men du har ju fint sällskap iaf! Nu är du i ditt esse, varmt och gott o god mat dessutom, härligt! Kram