onsdag 1 juni 2022

CI-café


Första juni idag, första sommardagen, och jag bara älskar dessa fina rader som tål att tänkas på denna första sommardag.


Började dagen med en promenad ...
Slapp regnet!
Ikväll hade jag tackat ja att vara med på CI-cafét, som anordnas av HRF CI föreningen Stockholm, nära Solna Centrum ,så för mej var det cykelavstånd, perfekt! Tiden var mellan 17-19, jag trodde det var lite öppet hus, så jag ville inte vara först, utan kom en kvart efter, men det visade sig att jag kom försent! Alla hade fikat färdigt, säsongsavslutning med tårta till kaffet. Lite pinsamt, men det var bara att be om ursäkt och så fick jag i mikrofon ( teleslinga fanns ju såklart!) efter min ursäkt berätta vem jag var inför de 16 samlade personerna. 
 
Men så kul att träffa andra ci-bärare, och så mycket man kände igen sig i olika problem . Vi kunde ha fortsatt att prata i flera timmar, tiden gick så fort! Verkligen en spännande kväll, och när vi gick hem fick vi en varsin ros. 

9 kommentarer:

BP sa...

Vilken snygg selfie:-)
De fina raderna som du älskar har jag läst minst fem gånger hos olika personer i sociala media idag. Å japp, jag håller med.

Liiiite pinsamt att vara sent ute, men jag förstår dig. Hade troligen agerat precis som du. Å när du sedan beskrev "mötet" så kunde jag inte låta bli att tänka på AA-möten. Men kul att du uppskattade sammankomsten.

Svar: Gör ett besök hos Efva Attling i stan eller i Täby Centrum och köp ett smycke till guddottern. Eller ett presentkort, så att hon kan välja ett eget smycke.

Ditte sa...

De här raderna tillhör också mina favoriter. Ligger mycket i dem.
Skönt med en promenad och visst ger det skön energi att komma ut ett varv. Och bäst förstås utan regn.
Vilken givande och intressant möte. Och viktigt att möjligheten att träffas och prata finns.
Nåja, inget drop in här alltså
Gulligt med varsin ros.
Kram

Anna i Portugal sa...

Fina ord! Jag har ju typ 300 sommardagar, men det gäller ju ändå att ta tillvara på alla dagar. Kan tänka mig det är skönt att träffa likasinnade, kunna dela erfarenheter och få tips. Vilken ljuvlig bukett!

femfemman sa...

Tänkvärda ord. Och visst är sommaren härlig, även om våren är min favorit. Det gäller att ta vara på dev99 dagar dom är kvar.... Plus 30 dagar i september. Också fina. Kram

Ama de casa sa...

Snygg selfie och en jättefin dikt!

Lite pinigt att komma "för sent" till mötet, men nu vet du vad som gäller till nästa gång :-D

Kram

Znogge sa...

Ja, det är kloka ord väl värda att tänka på!
Lite snopet att du kom "sent" till mötet men det verkade ändå bli en givande kväll med intressanta samtal.

Kram

Äventyret framtiden sa...

Fantastiska ord att ta till sig!
Så sanna också, bara man förstår att dagarna går och att de ska tas tillvara.
Fin selfie av dig själv! <3
Roligt att du ändå inte missade det egentliga mötet trots att du blev utan fikat. Det är bra att få träffa andra som har liknande "problem".
Ha en fin torsdag !
kram

Geddfish ♥ sa...

Idag är vi inne på andra sommardagen redan!
Vilken supersnygg selfie på dig!
Snopet att komma försent, men det blev ju intressant att träffa andra CI-bärare. Vilken läcker vas som rosorna stod i.
Önskar dig en fin torsdag, kram!

Paula Merio sa...

Men asch då de hade väl kunnat vara lite tydligare med tiden, vi börjar klockan fem, basta! Men givande blev kvällen ändå, förstår att många erfarenheter utbyttes.
Kramen