fredag 22 juli 2022

Fredagslycka!


 Idag blev det en joggingtur, brunch och storhandling på Ica Maxi, där jag hittade en fin liten t-shirt med shorts till, som skulle passa lilla Samuel. Har alltså Samuel-abstinens, ringde till lilla familjen och kollade om de var hemma och kunde tänka sig en snabbvisit av farmor, och de kunde de! Sagt och gjort, jag tog bilen in till Vasastan, trots att jag inte gillar att köra bil i stan och inte hittar riktigt hur jag ska ta mej till dem med bil ( enklare att hitta med tunnelbanan!), men vad gör man inte för att snabbt komma in till stan , och i semestertider var det inte mycket trafik, och inte så svårt att hitta parkering heller.

Lyckan var enorm när jag fick pussa på en pigg och glad liten kille, som nu är sex månader och kan sitta! Fick en mysig stund hos lilla familjen, och nu är det fotboll på TV, ska Sverige vinna mot Belgien? Vi hoppas på det bästa!


9 kommentarer:

Anonym sa...

Dessa underbara barnbarn! Glädjespridare! Har två på besök över helgen...killarna. Pappan har jour och då passar det alltid extra bra att även mamman får lite egentid...eller extra tid över till hästarna...
Nu har de somnat ...och Sverige har vunnit sin kvartsfinal!
Ha det gott! //Anonyma Anna-Lena

Klimakteriehäxan sa...

Visst är det bra för själen att vara farmor!
Du är f ö skitsnygg på fotot, vilket får mig att misstänka att du är det irl också ... :-D

Ditte sa...

Verklig fredagslycka kombinerad med farmorslycka. Och fint att ta en tur så spontant. Jättefin biild på dig och anar att du har Samuel i famnen.
Skönt att det inte var så mycket trafik. Tänk att Samuel redan är sex månader och sitter. Tiden går så fort.
Har sett fotbollen och skönt att det blev 1-0. Pust! Men det satt hårt inne.
Önskar dig en fin lördag.
Kram

BP sa...

Samuel är absolut ett dragplåster, helt klart. Förstår dig! Åsså fin du är på bilden. Samuel ar världens bästa och snyggaste farmor om jag får välja. Å det får jag:-)

Å matchen gicj vår väg också - till slut. Tur eller skicklighet är frågan här. Segern var i alla fall helt värförtjänt:-)

Sov gott nu:-)

PS. Försöker klura ut var i Vasastan Samuel och hans föräldrar bor. Jag menar jag har ju jobbat där i tio år. Den närmaste gissningen jag kommer är Torsgatan. DS.

Anna i Portugal sa...

Härligt med spontana besök, de är ofta de bästa tycker jag. Köra bil i Sthlm har jag faktiskt aldrig gjort och jag tycker det är hopplöst med tunnelbanan med. Jag brukar gå :) Men det tar ju sin tid, fast när jag är i Sthlm har det varit utrymme för det de flesta gångerna. Annars är Uber det jag använt mellan kundbesök när tiden inte räckt för att promenera.

znogge sa...

Så mysigt att få träffa Samuel och så stor han har blivit. Första året går så fort och det händer så mycket.
Seger till Sverige ja vilket inte var fel alls!

Kram och god lördag!

Äventyret framtiden sa...

Så fin bild av dig där du sitter med Samuel! Du strålar! :)
Jag har full förståelse för din längtan efter den lille killen!
Skönt att ni bor så nära varandra.
Ha en skön helg!
Kram

Guldkryckan sa...

Blev ju en seger där till sist men det satt ju långt inne, härligt med seger oavsett.
Köra bil i stan är inget för undertecknad, går knappt att köra alls i göteborg just nu, så mycket ombyggnation och nya grejer som ska byggas.

Ha det jättefint nu.

Hanneles bokparadis sa...

joggar inte nu men promenerade 13 km i 33 graders värme 🙂
Ha en bra dag!