torsdag 7 juli 2022

Tråktorsdag

En regnig dag som avslutades med sol, men det är såå tyst nu i stugan, för idag åkte lilla familjen hem igen, en tråkig torsdag helt enkelt. https://kajsalisasblogg.wordpress.com/, Kajsalisas tema.   Men redan på söndag så ska vi träffas igen, en speciell dag som vi ser fram emot! 


 

Maken kom sen  tillbaka till stugan ikväll och hade på min begäran köpt sushi till mig . Nu hoppas vi på lite mera sol framöver, hoppas kan man ju alltid! 

8 kommentarer:

BP sa...

Du verkar inte ha läst SMHIs prognos för resten av sommaren. Lika bra det, då vi ska "återgå till en normal svensk sommar", vilket i Täby idag betydde 13,6 grader och regn mellan klockan 11 och 16. Hoppas ni har mera tur på Rådmansö.
Din sushi ser MUMS ut. Vår japan har stängt just nu. Inte semester direkt utan "renovering av ventilationen"...

znogge sa...

Visst blir det tomt när någon åker men det dröjer ju inte så länge innan ni ses igen. Vädret är väl så där tycker jag. Här kan det knappast kallas för svensk sommar utan möjligen vår.

Kram och god kväll!

Anna i Portugal sa...

Sushi är så himla gott, längesen jag åt det. Hoppas ni får fint väder igen med mycket sol och värme! Ni kan få lite av oss... vi har en vecka framför oss med runt 40 grader :)

Äventyret framtiden sa...

Tråkigt när liten far hem med sina föräldrar. Då kan torsdagen inte bli annat än en tråktorsdag. Tröstemat av mycket gott slag får farmor och farfar äta istället.
Kram

Ditte sa...

Kan förstå att det kändes tomt och trist när den lilla familjen åkte hem. Men ni har haft fina dagar som du har med dig.
Och så spännande på söndag.
Sushi passar alltid. Här är det barnbarnet Max som brukar stå för tillverkningen och kul är det och gott blir det-

Kram och trevlig kväll.

Ama de casa sa...

Håller tummarna att ni får finväder igen!

Annika sa...

Hoppas att det vackra vädret återvänder.
Verkligen.
Ni får ha det så bra det bara går i regnet.
Sushi är iaf UNDERBART gott!!
hoppas lilla familjen snart kan komma ut och hälsa på er igen!
Trevlig helg önskar jag!
Kramar!

Paula Merio sa...

Du är lika väderberoende som min dotter, hon kan sitta och spana in prognoser flera dagar i förväg och oja sig! Hihi, för mig räcker det att det inte spöregnar eller är över 25 grader varmt, då är jag fullt nöjd. Förstår att du saknar lilla familjen!