söndag 31 juli 2022

Skyltsöndag

Godmorgon världen! Ut på en promenad för att få lite luft innan natt nr 2...
 
...och blev då påmind och avundsjuk på alla människor som vallfärdade till Friends Arena med denna eller liknande t-shirt på sig. BP:s skyltsöndag idag och börjar med denna t-shirt!

En till skylt som passar in i dagens skyltsöndag, för såklart är det Rolling Stones som spelar på Friends i kväll! De är ju inte mina stora idoler, men när vi var nyinflyttade här i Solna så spelade Rolling Stones också på Friends, de är ju ett ikoniskt rockband, så i sista minuten fixade vi biljetter och såg dem, och blev inte besvikna, en av de bästa konserter jag varit på! De är verkligen fantastiska, inte minst Mick Jagger som nyligen fyllt 79 år, hur gör /orkar han?
Mer från nätet...nån som känner igen denna stol, jag gör!
Hemligt värre!

Orsakullan undrar denna sista juli för i år :

 31. Vad är bra i livet?

Med risk för att jag upprepar mej..men att få tillbaka hörseln är som ett under!


8 kommentarer:

Äventyret framtiden sa...

Jag förstår så väl att det är största lyckan att ha fått tillbaka sin hörsel.
Ja, hur orkar Mick? 79 bast. Kanske för att han håller igång ännu, att han aldrig har givit upp och satt sig i gungstolen?
Fin skyltning Susjos, tack för den!
En God natt önskas!

Anonym sa...

En sådan stol eller hängare finns nog överallt Skulle gärna upplevt Stones... men lite för långt att åka... och framförallt, för trångt, för mej...Ha det gott! Kram/ Anna-Lena

znogge sa...

Jag förstår mer än väl din glädje och lycka över att ha återfått hörseln. Den dryga månaden jag inte hörde något på grund av en öroninfektion (säkert efter Covid-19) höll på att driva mig till vansinne!
Snyggt skyltat som vanligt!

Kram

Ditte sa...

Rolling Stones såg jag också för länge sen, 1982 och då på Ullevi och även 1995 och då på Stockholms stadion. Både minnesvärda.
Kul att du sett dem på Friend´s. Ja, hur orkar dem. Man kan ju undra.
Snyggt skyltat!
Jodå, lite av stolen känner jag igen.
Och hemliga saker kan vara nog så lockande.

Kan verkligen förstå att du dagligen gläds åt att din hörsel kommer tillbaka- Känns nästen som ett under.

Önskar dig nu en lugn jobbnatt.
Kram

BP sa...

Jag verkar inte hänga med alls längre. Alltså för 20-30 år sedan hade jag vetat att Rolling Stones uppträdde på Friends ikväll. Nu fick jag googla - ooooops;-
Alltså den där stolen med alla möjliga och omöjliga klädesplagg känner jag absolut igen. Vår står i hallen - ooooops, jag vet;-)
Har också en handskriven skylt med idag, men den är inte lika rolig som din;-)
Tusen tack för att du skyltar och länkar:-)
Önskar dig en dräglig jobbnatt.
Undrar förresten om du och schlagerkompisen kommer gå på några Pride events.

PS. En himla snygg selfie:-) DS.

Anna i Portugal sa...

Jag älskar hemligheter, så jag tror jag är bjuden till det där hemliga mötet också. Men det är hemligt! :) Att å tillbaka hörseln förstår jag är helt magiskt. Ha en bra natt!

Klimakteriehäxan sa...

Läste just att publikens medelålder på Friends i går var högre än på Operan ... själv hade jag hellre gått på Lady Gaga, men det missade jag förstås.

Paula sa...

Den där stolen! Jag vet inte när du fotade den, men den står här hemma hos mig!Rolling Stones föll jag aldrig för, tyckte de var fula och vulgära, (Till skillnad från de kostymklädda Beatles...)
Ha en fin augustivecka, tänk va tiden går fort! Kram