måndag 11 juli 2022

Måndag på landet

Jodå ,Killen trivs finfint här på landet, och den kritvita grannkatten har vi inte sett till idag. Killen var ute hela natten och vi har knappt sett till honom idag heller. 

 
Blev sugen på nåt gott till eftermiddagskaffet, och svägerskan ser ju alltid till att det finns mandelkubb här uppe, smakade fint till kaffet! ( men ska såklart doppas i kaffet) 

En härligt solig dag, sommarprat på radion, har nu lyssnat på Emma Hambergs sommar, som jag varmt kan rekommendera, idag lyssnade jag även på E-types sommar, ett trevligt sommarprat också. Njuter av kvällens solnedgång och minnena av Samuels fina dop igår! 


 


9 kommentarer:

Ditte sa...

Mysigt att vara tillbaka på landet igen. Och visst förstår jag att du känslomässigt är kvar i Samuels fina dop igår. Ett minne du kommer ha med dig genom livet.
Har missat några sommarprogram nu men har laddat ner så jag kan lyssna senare.
Önskar dig fortsatt sköna dagar på landet.
Kram

znogge sa...

Vilken härlig sommardag på landet. Förstår att du tänker tillbaka på dopet. Gott att Killen trivs så bra hos er. Själv har jag bara lyssnat på ett program och det var Lena PH:s. Får väl hinna med några fler.

Kram och god kväll!

BP sa...

Det märks att Killen är Mollys bror. Han gillar vara utekatt han med. Men han kommer tillbaka. Okej, det gjorde ju Molly också i och för sig, men jag undrar om Killen är en "utekatt" även hemma hos husse och matte. Härliga bilder på Killen:-)

Såg i inte matchen mellan England-Norge? Om ni inte gjorde det, så missade ni massvis, bland annat helt otippade åtta(!!!) mål för England.

Fortsätt och njut av det fina vädret, som var bättre hos er än hos oss.

Äventyret framtiden sa...

Så mysig Killen är och så bra han har anpassat sig till den nya tillvaron. Härligt.
Fortsätt njuta, vila ut och ha det så bra som det bara är möjligt!
Kram

Åke sa...

Ohhh mandelkubb!!! Nu vart jag sugen :)

Anna i Portugal sa...

Jag har aldrig gillat mandelkubb, däremot mandelskorpor! Har bara lyssnat till Christian Königseggs sommarprat som vi tyckte var riktigt trevligt!

Ami sa...

Så mysigt med Killen. Och han ser verkligen ut att trivas. Sommarpratarna brukar vi också lyssna på när vi äter middag på kvällarna på terrassen. Kram

Ama de casa sa...

Vilken fin katt!
Jag lyssnade både på Emma och Etype och dom var bra båda två. Fast jag har haft en tendens till att somna på sjukan när jag lyssnar på sommarpraten. Haha!

Jossu sa...

Ser ut som ett paradis både för katt och människor. Vilket fantastiskt solljus på sista bilden.