onsdag 17 april 2024

Onsdagsjobb

Först ännu ett minne från måndagens utflykt till Hotell Havsbaden i Grisslehamn, en av kollegorna tog denna fina bild när solen sken på eftermiddagen.

Idag har jag jobbat lite med vår nya sladdlösa dammsugare från Bosch, som också går att böja på. Sååå skönt att slippa sladden och den tunga dammsugaren som slår i överallt. Nu är det riktigt roligt att dammsuga, dock tar batteriet slut ganska fort, så min man har köpt ett till lite starkare batteri också, perfekt!

Hann ut på en joggingtur idag också, så nu är jag laddad för natt-möte kl 20, sen vidare till BB för en jobb-natt.


 

8 kommentarer:

LillaSyster sa...

Du har så rätt i att det är pioner som tittat upp bredvid tulpanerna. Då har ni det nystädat och fint! Hoppas att du får ett bra möte.

Znogge sa...

Vår son med sambo har någon liknande och tycker också det är väldigt smidigt. Frågan är bara hur många kvadrat man kan dammsuga.
Hoppas det blir ett bra möte och en bra arbetsnatt.

Kram

BP sa...

Har en snarlik sak, även den från Bosch. Tycker laddningen håller lång tid, dammsugaren är bra för ryggen, men den är väldigt kräsen vad den vill svälja. Den suger visst upp grus, men när man stänger av den spottar han ut gruset igen...
Önskar dig ett bra möte och en dräglig natt:-)

BP sa...

Me again: Glömde ju att säga att det är smart att döpa dammsugaren. De brukar hålla längre då... och jobba hårdare;-)

Äventyret framtiden sa...

Tack för tipset om bra dammsugare. Vår behöver bytas ut..i och för sig har jag inte givit den något namn, kanske jag försöker med det först😊

Kram

Anna i Portugal sa...

Vi har också bara en liknande dammsugare. Köpte den till husbilen och har sedan inte köpt en stor variant till vårt lilla hus. Hoppas natten varit bra!

Annika sa...

Idag lyckas jag komma in på din blogg. YAY!! Har ett problem med blogger-bloggar ibland, det är min internetoperatör som spökar.
Men kanske är det grejat nu. HOPPAS!!
Så skönt att slippa sladd på dammsugare.
Kramar!!

Ditte sa...

Grattis till bra köp. Och visst är det skönt med en rejäl dammsugare hemma och utan sladdar som trasslar.
Verkligen en härlig bild från Grisslehamn.Blir sugen på att ta en tur.
Kram och hoppas det blev en ok. jobbnatt.