torsdag 11 februari 2016

Snart dags för melodifestivaldeltävling 2

Det börjar närma sig deltävling 2 i melodifestivalen! Idag har man fått höra och se 30 sekunder av låtarna, har inte hört alla ännu. Men slår ett slag för Molly Pettersson-Hammar!..och jag är ju svag för Patrik Isaksson,Tommy Nilsson och Uno Svenningsson....
Här ett minne från förra året i Östersund. Nu hägrar en till natt på jobbet!

10 kommentarer:

JaanaM. sa...

Önskar dig en fin jobbarnatt!
Tycker det är roligt att följa med din rapportering från Mellot.. :)

Comsi comsa sa...


Ni strålar ikapp där på bilden. :)

Har inte hört låtarna....

Hoppas du får en bra
jobbnatt, kram ♥

BP sa...

Tänk Susjos - den artisten känner till och med jag igen Nanne Grönvall. Hon bor ju i Täby och Mitt i hade med en artikel om hennes son som okså sjunger. Nu är jag faktiskt riktigt stolt över mig själv;-)

Svar: Vägsuggor, visst är det samma sag som vägfundament. Men ingen av de tre som gissade rätt kom på namnet, inte jag heller. Ooooops! Tack för den du:-) DS.

Ha en lugn och fin natt nu!

TantGlad sa...

Vilken fin bild på er alla.

Kramkram till dig.

Kolonilotta sa...

Jag håller på Molly även fast jag inte hört nått!
Hon är ju kusin till min arbetskamrat...
Och då måste jag ju bara det! :)
Kram

Ditte sa...

Hör kände jag i alla fall igen Nanne. När jag bodde på Upplandsgatan och hom spelade på Intiman parkerade hon alltid sin stora suv utanför vår port och trippade bort till teatern på skyhöga klackar så henne har jag hejat på många gånger.
Hoppas på bättre omgång nu, men jag gillar ju Isaksson &Co. Molly P vet jag inte något alls om så det ska bli trevligt att se henne "in action".
Fin bild på dig här och du ser så fräsch och snygg ut.
Önskar dig en bra jobbnatt.

znogge sa...

Jag brukar inte tjuvlyssna utan väntar till det är dags men man undgår ändå inte spekulationerna så jag har mina aningar!

Susanne sa...

Kikar in och önskar dig en trevlig fredag.

Ama de casa sa...

Jag har inte lyssnat den här gången heller... Hoppas innerligt att dom släpper ut mig idag, dock senast imorgon - vore snopet att missa... Det GÅR att titta på webb-tv här, men det är rätt dålig sprutt på nätet.
:-)

House and Garden by Bia sa...

Men kära vän vad du träffar kändisar hela tiden, haha...du är en liten linslus tror jag, hihi...måste vara kul i alla fall ;))
Ska också se mello förstås...men jag tänker inte tjuvlyssna, hihi...
Kram bia