måndag 8 februari 2016

Seg måndag

Jösses, att jag inte lär mej. Att gå ut samma kväll som man vakar av efter två nattpass. Jag har varit helt slut idag, vaknade redan kl 07 i morse efter 5 timmars sömn, så denna dag har varit väääldigt lugn. Så jag var nyladdad ikväll till mitt jympapass på F&S. Fotot är från melodifestivalen i Linköping...tror det var 2014, ja ni ser ju vilka vi stötte på där i arenan!

9 kommentarer:

Comsi comsa sa...Fattar inte att du orkar, men du är ju bara ungtuppen än. :D

Kram på dig ♥

BP sa...

Du hade roligt och det är huvudsaken! Å jag ska absolut inte påminna dig om ålderns inflytande på nattliga äventyr. Nej, det ska jag verkligen inte göra. Vill ju ha dig kvar som kompis;-)

Ja, och vem känner jag igen på bilden då - dig såklart och din härliga schlagerkompis. Åsså tror jag att den andra killen från vänster är någon av bröderna Herrey. Dom andra herrarna vet jag inte vem det är, men det hade du nog inte förväntat dig heller av mig antar jag;-)

Susanne sa...

Tjusiga Schlagerpinglor. Jag är lika duktig som BP. Känner bara igen en av bröderna Herrey, men det kan iof vara hela brödraskaran Herrey, för de har väl åldrats en aning ;)

znogge sa...

Jag hade aldrig orkat men visst, lockar något trevligt så...

God tisdag :D

Ama de casa sa...

Cool bild! Hade dom gyllene skor på sig, bröderna? ;-)

Gerd ♥ sa...

Vilket gyllene ögonblick på det gyllene kortet!
Å det var inte igår. Hoppas segheten gett med sig ;)
Semla kram ♥

House and Garden by Bia sa...

Jo visst känner man igen bröderna ;))
Och Bo Kaspers var här i helgen och spelade men jag missade dem, tyvärr...för jag tycker dom är bra ;))
Ha en fin dag!
Kram

Anni sa...

Så skönt att höra att du kan bli trött ibland ;-)

Håller helt med dig och svenska folket om vilka som skulle gå vidare i lördags, men fy så tufft det är att komma efter Mums-Måns fantastiska framträdanden ifjol? Robin B skulle verkligen behöva träna på sitt scenspråk, för låten var riktigt bra. Nåja, han kanske utvecklas och så har vi inte hört alla kommande bidrag. Någon påstod att Molly PH skulle ta hem allt, men jag undrar. Hon har fantastisk röst, så om låten är bra kanske det går vägen?

Vilka tävlingar har du fått biljetter till? Jag tänkte försöka få till någon, men tycker att det är så hutlöst dyrt ... får väl spara på konsertkontot ifall Brucie kommer i sommar :-)

Ditte sa...

Att ha roligt är viktigt, men det kan vara lite väl att rycka ut kvällen efter två jobbnätter. Men å andra sidan är du ung och pigg....Och vältränad. Det gör sitt till. Piggheten alltså.
Läckert foto på två snygga tjejer. Männen har jag ingen aning om...Men de ser välmående ut.