fredag 9 mars 2018

Begravning i Hedemora

Idag var det en tuff dag. I trist snöoväder körde jag upp till Hedemora för att närvara vid faster Sonjas begravning. Så mycket tårar, så många minnen och så många släktingar träffade jag idag.

Det blev en ljus och fin begravning, och en trevlig minnesstund efteråt. Kul att träffa flera kusiner och prata lite minnen. Och såklart kul att träffa min bror , det blir inte så ofta!
Bilresan hem var värre än ditresan, mera snö och dålig sikt,svårt att köra om, då det var spårigt och mer snö i vänsterfilen.
Visst hade jag kunnat åka till Falun igår från Järvsö och sovit hos min bror, men då hade jag behövt en egen bil dit och haft med mig kläder till denna dag också, utöver skidkläderna. Nej, det var skönt att komma hem igår och få sova i egen säng.
Skönt var det också att komma hem ikväll och få hemlagad pizza serverad! Magen känns bättre idag, och i natt kommer jag att sova gott! 

5 kommentarer:

BP sa...

Tycker du är helt fantastisk! Så mycket du orkar med, även om det inte är positivt, vilket en begravning ju verkligen inte är. Men bra att det blev en ljus begravning!
Å tack för förklaringen på min fråga igår.
Å den där pizzan som du serverades av din man (antar jag) var du sååååå väl värd. Sov gott nu och ladda upp inför mellofinalen imorgon;-)

znogge sa...

En begravning är alltid känslomässigt svår men det var bra att det blev en ljus begravning för din faster Sonja <3

Kram

Ami sa...

Begravningar är alltid jobbiga. Mycket känslor och tårar. Och trist att man ofta ska träffa sina släktingar under så sorgliga omständigheter.
Men skönt att det ändå blev en ljus begravning för din faster!
Kram

Ditte sa...

Du har energi och kan ta fram den. Men jag förstår att det var jobbigt att köra bäde till Hedemora och hem igen. Dessutom med snö och dimma som följeslagare. Begravningar tar på krafterna och det är många funderingar som dyker upp. Men med en ljus begravning känns det lite lättare. Fint att också samlas en stund efteråt och få ihop sina tankar.
Skönt att du kom ävl hem och blev varmt mottagen.
Kram!

Ama de casa sa...

Skönt att ni fick ett fint avslut ändå.
Kram!