tisdag 27 mars 2018

Insomnia swat team

Ingen bra natt efter helgpassen. Sov i två timmar, vaknade vid 02.30 tiden och kunde inte somna om...

Hungrig var jag också, här är klockan 03.50 och jag står och steker bananpannkaka med mango.

Här är klockan 05.38 och jag är mätt och belåten och börjar bli lite trött, så jag går och lägger mej och somnar äntligen.

Hade lovat att besöka syster i Vällingby idag (hade ställt klockan på 12 så jag inte skulle sova hela dan!), som vanligt var hennes kyl totalt tom, så det blev till att köpa havregryn , salt , mjölk och äppelmos, det kommer man långt med. Sen blev det fika på Pallas som vanligt.
I morgon ska jag jobba igen, så det gör inte så mycket om jag är vaken en natt till, haha!!

6 kommentarer:

BP sa...

Har en granne som är polis, och han jobbar skift. Han har samma sömnproblem som du. Ibland säger han att han går som i dvala. Men det var ju en himla tur att du kunde ändå somna om efter att ha ätit pannkakan. Det hade jag då aldrig lyckats med.

Tycker väldigt synd om din syster, men du gör ett fantastiskt jobb som stöttar och hjälper henne med matvaror. Du är en mycket fin människa Susjos!!!

Hanna sa...

Åh bananpannkaka med mango! Det är så gott.

Ama de casa sa...

Jobbigt att inte kunna sova ordentligt när du så väl behöver det. Men jag förstår att det måste vara jättejobbigt att vända på dygnet sådär hela tiden. Själv känner jag mig fortfarande en anings jetlagad efter den där timmen dom snodde i söndags morse...

Ditte sa...

Jobbigt när sömnen inte infinner sig, men lika bra att gå upp och göra något annat. Och bananpannkaka fick dig ju sömningare. Kämpigt förstås med nätter och kroppens omställning. Tar ju på.

Fint med den hjälp du kan ge din syster och med lite råvaror kommer man långt. Rälmackan såg väldigt god ut, skullegärn akunna tänka mig en idag. Kanske til lunch...Men maken får nog skala räkorna. Axeln är inte helt i form.
Kram!

Mias Mix sa...

Bananpannkaka med mango är väldigt gott men så där dags skulle jag inte få i mig någonting. Jobbigt att inte få sova. Man blir så slut. Sliter väldigt med nattarbetare/skiftarbete. Kram

Ami sa...

Förstår det är jobbigt att ställa om sömnen. Haha, men att ställa sig och steka pannkakor mitt i natten vet jag inte om jag hade gjort :D
Så snäll du är som hjälper din syster!
Kram