tisdag 13 mars 2018

Lunchdate hemma

Idag var det dags att träffa en gammal kursare från Röda Korset, hon har inte varit hemma hos oss i Solna ännu, så det var hög tid! Jag bjöd på en tonfisksallad med quinoa, den smakade bra! Massa prat blev det. Å skönt att slippa gå ut en dag som denna med trist nederbörd!

Ännu en bild från söndagens fotografering, men denna gång hörde jag hur fotografen sa att vi skulle se starka ut! Och BP, det är faktiskt tre killar med på bild, och vi har fler manliga jympaledare ( i alla fall en till...) men alla jympaledare kunde inte vara med i söndags. Denna bild kommer att finnas med i lokaltidningen om nån vecka...kul!

6 kommentarer:

Ditte sa...

Kul att ni blev fotad eoch kommer med i lokaltidningen! Och ni ser starka ut. Fint foto!

Mysigt med lunchdate och salladen såg verkligen god ut. Kan tänka mig att ni hade mycket prat att ta igen.
Kram!

BP sa...

Hahaha! Nu ser jag den tredje killen också, vilket jag missade igår. Men det tog ett tag att leta efter honom kan jag säga;-) Men du är fortfarande "naturligast" OCH snyggast. Å jag ger mig inte - det är också fortfarande mest tjejer;-)

Bra att du slapp gå ut idag. Det var inte roligt kan jag säga. Gillar iofs inte quinoa, men salladen såg fantastiskt god ut. Å det är ju alltid roligt att träffa en kompis:-)

Steve sa...

Läcker sallad, helt i min smak.
Den här bilden på jympagänget gillar jag bättre än den förra. Mera passande med kroppsrörelser i stället för ansiktsrörelser.

znogge sa...

Säger det samma! Vilken tilltalande och fräsch sallad ni kunde njuta av!

God onsdag!

Ama de casa sa...

Kul att du lärde dig att ta regi där till slut ;-) Härlig bild! Kul att ni hamnar i tidningen också :-)

Salladen såg mumsig ut - jag gillar quinoa :-)

Anni sa...

Du ser klart starkast ut av dem alla!