torsdag 29 mars 2018

Skärtorsdag

Jag bor ju nära Blåkulla nu här i Solna (Hagalund heter det väl egentligen...) så det blir en kort flygtur, fast jag flyger nog vidare en liten bit till, och ser till att barnafödandet fortsätter i natt. Natten som varit var det full fart i alla fall, hann med att bistå vid två förlossningar, (en pojke och en flicka) på samma rum också,  och jodå det hann städas mellan förlossningarna.

Sonen får champagne på sitt jobb, vi får möjligen godis ikväll?

Hann med en kort promenad i eftermiddag när jag vaknade, och såg äntligen lite vårtecken, både krokus och som här snödroppar! Äntligen!

Ikväll kom leverans från Mathem, och se en liten överraskning fanns med bland varorna, trevligt!
Glad Påsk alla fina!!!

5 kommentarer:

BP sa...

Glad Påsk till dig med!
Ja, du lär ju inte ens hinna frysa ihjäl under flygturen till din Arbetsplats via Blåkulla;-)
Champagne som påskpresent är då verkligen inte illa! Vi fick precis som du bara godis. Å då varken du eller jag gillar dom fick/får dom väl ätas upp av kollegorna;-)
Det är så många som upptäckt vårtecken i naturen. Känner mig nästan "efterbliven", då jag inte sett en enda vårblomma än.
Just det, visst är det din man som är gottegrisen i din familj!? Han kommer uppskatta innehållet i ägget kan jag tänka mig.
Önskar dig en lugn natt med eller utan godis;-)

Ditte sa...

Önskar dig en Glad Påsk! Och tar du vägen öve blåkulla så kanske du fastnar. Minns så väl när detta var "riktiga Hagalund". Betydligt me rtrelvigt då med flygturer här. Jodå, dte fanns blå träkåkar också. Och charmiga.
För egen del har jag nog av jobbet aldrig fått någon påskpresent, men väl av elever. Men jag tycker det är roligt med guldkanter både på jobb och fritid. Risken med chanpagne hos er på jobbet är kanske att det skulle bli bubblande förlossningar....Skämt åsido. Ni är så värdefulla!
Fint med ett påskägg från Mathem.
Kram!

Ama de casa sa...

Glad Påsk till er med! :-)
Härligt med vårtecken - på tiden kan man tycka. Här är det underbart skönt nu, den bästa tiden på året närmar sig :-)

Ha en härligt lång fredag!
Kram

Ami sa...

Det var inte illa att få champagne som påskpresent. Så kul för sonen :)
Önskar er en glad påsk!
Kram

kattiiiiss sa...

Vi fick också leverans från MatHem med ett påskägg. Trevligt!
Underbart med vårtecken :-)

Ha en mysig fredag!
Kram