måndag 12 mars 2018

Jympafunktionärer

Igår var det dags för ett möte med oss jympaledare på F&S, inte den bästa dagen...då det var dagen efter mellofinal och partaj! Men med lite smink och "clear eyes" begav jag mej till F&S. Gruppfoto blev det, och som syns så hörde jag inte att fotografen sa att vi skulle göra miner, så är det när man inte hör bra, haha!!! Men jag ser pigg ut i alla fall...
Semesterveckan är över, men av någon anledning så fortsätter ledigheten, inte mej emot...behöver vila upp mej efter den hektiska veckan med skidåkning,begravning och mellofinal. Dagen idag var jag i alla fall in till jobbet för att få tillgång till schemat inför nästa period som blev färdigt i förra veckan,så att man kan planera lite. Vidare till MoS för att handla lite,hade bilen och blev chockad av hur svårt det var att hitta parkering i garaget mitt på dagen en måndag?!
Ikväll var det dags för jympa på Friskis ...sen blev det vila i soffan..tack för det!

5 kommentarer:

BP sa...

Det första jag tänkte på spontant är att det bara är två killar i ditt F&S gäng. Det andra jag tänkte på att att du är bloggdresserad och inte göt miner även om det krävs. Fy f*n så snygg du är, mello-bakis eller inte. Bra att du är behållningen av fotot:-)

Ami sa...

Förstår att du behöver vila upp dig lite :) Men du ser som alltid pigg och fräsch ut!
Kram

Ama de casa sa...

Du skulle inte ha sminkat och clearat ögonen - då hade du grejat det där fotot av bara farten, kanske ;-) Haha! Nejdå - du ser nästan oförskämt pigg ut med tanke på veckan som varit :-)

Steve sa...

Det var ett glatt jympagäng som inte verkar ha partat särskilt hårt. Men, varför göra miner?

kattiiiiss sa...

Låter som en hektisk semestervecka.
Hoppas du hinner återhämta dig innan det är dags för jobb igen🙂